Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dotaz

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Josky
Návštěvník
Návštěvník

Dotaz

#1 Příspěvek od Josky »

čus bando,

mám takový menší dotaz... Předem upozorňuji, že nejsem ledajaký profík a proto se může stát, že můj dotaz bude trochu triviální pro někoho, ale radši se zeptám :D

Na Ntb používám eset smart security 8, malwarebytes anti-malware + antiexploit + zdravý selský rozum. Jsem plně chráněn proti všem šmejdům na internetu, popřípadě mám ještě něco pořídit? jedná se mi o to, zda tyto aplikace odhalí spyware, loggery atd.. :???:

Díky všem za odpovědi :thumbsup:

Jošky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Postačí vám ESS. Je to komplexní balík, obsahující vše, co je k bezpečnosti třeba. Máte-li jej legálně, ponechte si ho. V žádném případě nesmíte mít v PC více, než jeden bezpečnostní program od jednoho druhu s rezidentním štítem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět