Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Local Storage Journal(vir v Google Chromu.)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
kostik123456
- Návštěvník

Local Storage Journal(vir v Google Chromu.)
Rudy - Dobrý den,poprosím vás o pomoc jak vymazat vir Local storage journal v prohlížeči Google Chromu.Když ho vymažu pomocí utility AdwCleaner a dám restart ProBooku HP tak po opětovním skenování je to tam znova.Posílám FRST a AdwCleaner log v příloze.
Zatím nashle a vopřed děkuji.
Zatím nashle a vopřed děkuji.
- Přílohy
-
- Sken FRST + AdwCleaner.rar
- (22.19 KiB) Staženo 59 x
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Local Storage Journal(vir v Google Chromu.)
Zdravím!
Zkuste Chrome přeinstalovat tak, že si ho zazálohujete pomocí ChromeBackup: http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... me-backup/ . Pak jej odinstalujte vč. jeho profilu. Znovu nainstalujete a zpět ze zálohy Nakopírujete ppuze záložky, příp. hesla.
Zkuste Chrome přeinstalovat tak, že si ho zazálohujete pomocí ChromeBackup: http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... me-backup/ . Pak jej odinstalujte vč. jeho profilu. Znovu nainstalujete a zpět ze zálohy Nakopírujete ppuze záložky, příp. hesla.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
-
kostik123456
- Návštěvník

Dobrý den rudy,mám Google Chome synchronizovanej se svým emailovým účtem takže když ho nainstaluju znovu se mi všechno přidá samo - záložky,rozšíření atd...
Můžu to udělat tak jak sem popsal?
Děkuji
Můžu to udělat tak jak sem popsal?
Děkuji
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím. Praxe je ale taková, že pokud se šmejd nedá z prohlížeče ničím vyhodit, nezbývá, než ho přeinstalovat. Šmejd je uložen právě v profilu. Toto je zaručený způsob, jak ho odtud dostat. Ještě můžete zkusit před tím kompletní sken MBAM: http://www.malwarebytes.org/mbam.php . Dejte lod a předem nic nemažte. Tyto skenery jsou ale většinou bezzubé.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

-
kostik123456
- Návštěvník

Bohužel rudy,MalwareBytes nic nenalezl-to už jsem skoušel.Nic skusímto přeinstaloval pomocí Revo Unistaller i ze zbytkami a znovu nainstaluji,dále použiju utilitu AdwCleaner a ozvu se zda to pomohlo.
Zatím děkuji za radu.
Posílám ješte AdwCleaner log před odinstalováním Google Chrome.Ty šmejdy se tam vracejí.
# AdwCleaner v4.112 - Logfile created 22/03/2015 at 10:29:36
# Updated 09/03/2015 by Xplode
# Database : 2015-03-22.1 [Server]
# Operating system : Windows 8.1 Pro (x64)
# Username : KostíkaIrenka - KOSTIK-HP
# Running from : C:\Users\KostíkaIrenka\Desktop\adwcleaner_4.112.exe
# Option : Scan
***** [ Services ] *****
***** [ Files / Folders ] *****
File Found : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage
File Found : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage-journal
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17416
-\\ Mozilla Firefox v36.0.4 (x86 cs)
-\\ Google Chrome v41.0.2272.101
[C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web data] - Found [Search Provider] : hxxp://www.omniboxes.com/web/?utm_source=b&utm ... earchTerms}
AdwCleaner[R115].txt - [1292 bytes] - [22/03/2015 10:29:36]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[R115].txt - [1353 bytes] #####
Zatím děkuji za radu.
Posílám ješte AdwCleaner log před odinstalováním Google Chrome.Ty šmejdy se tam vracejí.
# AdwCleaner v4.112 - Logfile created 22/03/2015 at 10:29:36
# Option : Scan
***** [ Services ] *****
File Found : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage
File Found : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage-journal
***** [ Registry ] *****
[C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web data] - Found [Search Provider] : hxxp://www.omniboxes.com/web/?utm_source=b&utm ... earchTerms}
AdwCleaner[R115].txt - [1292 bytes] - [22/03/2015 10:29:36]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[R115].txt - [1353 bytes] #####
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
omluva za vstup
po Scan musíš dát Cleaning
a dát log C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S?].txt[
po Scan musíš dát Cleaning
a dát log C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S?].txt[
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
-
kostik123456
- Návštěvník

cernohous13 -
Vydíte na to jsem zapomněl.To vůbec nevadí,když je to pro dobro věci,vážim si vaší práce všech tady na fóru a zároveň jse moc omlouvám za moje předešlé nedávné cca před měsícícem unáhlené chování.
A nedá se to nejak ručne vymazat - mám všechno synchronizováno v Noťasi a stolním PC,myslím emailový Google účet-záložky,prostě všechno.
Tady je log AdwCleaner po přeinstalování a synchronizaci Google Chromu,ale je to tam stále
-
# AdwCleaner v4.112 - Logfile created 22/03/2015 at 10:52:27
# Option : Cleaning
***** [ Services ] *****
File Deleted : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage-journal
***** [ Registry ] *****
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A92DAB39-4E2C-4304-9AB6-BC44E68B55E2}
[C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Deleted [Search Provider] : hxxp://www.omniboxes.com/web/?utm_source=b&utm ... earchTerms}
AdwCleaner[R117].txt - [1543 bytes] - [22/03/2015 10:50:58]
AdwCleaner[S24].txt - [1476 bytes] - [22/03/2015 10:52:27]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S24].txt - [1536 bytes] ##########
Vydíte na to jsem zapomněl.To vůbec nevadí,když je to pro dobro věci,vážim si vaší práce všech tady na fóru a zároveň jse moc omlouvám za moje předešlé nedávné cca před měsícícem unáhlené chování.
A nedá se to nejak ručne vymazat - mám všechno synchronizováno v Noťasi a stolním PC,myslím emailový Google účet-záložky,prostě všechno.
Tady je log AdwCleaner po přeinstalování a synchronizaci Google Chromu,ale je to tam stále
# AdwCleaner v4.112 - Logfile created 22/03/2015 at 10:52:27
# Option : Cleaning
***** [ Services ] *****
File Deleted : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_blmojkbhnkkphngknkmgccmlenfaelkd_0.localstorage-journal
***** [ Registry ] *****
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A92DAB39-4E2C-4304-9AB6-BC44E68B55E2}
[C:\Users\KostíkaIrenka\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Deleted [Search Provider] : hxxp://www.omniboxes.com/web/?utm_source=b&utm ... earchTerms}
AdwCleaner[R117].txt - [1543 bytes] - [22/03/2015 10:50:58]
AdwCleaner[S24].txt - [1476 bytes] - [22/03/2015 10:52:27]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S24].txt - [1536 bytes] ##########
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Něco to z Chromu vyhodilo. Nastala nějaká změna?
Navštivte:
Navštivte:

-
kostik123456
- Návštěvník

Tak se mi to podařilo úspěšne zvládnout z obou účtu Google Chrome-všechno jsem vymazal,vypuríloval do puntíku,následně zazálohoval záložky,rozšírení,heslá atd...Potom odinstaloval a znovu všechno nainstaloval a div jse všechno OK.Po nejakém Local store journal ani vidu ani slichu.Vážim si vaší práce.Nevím jak vám poslat něco aspoň málo,poradíte mi?
MOC děkuji všem,nashle.
MOC děkuji všem,nashle.
Přispějete na provoz fóra?