Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Špatná optimalizace ?

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
black0003
Návštěvník
Návštěvník

Špatná optimalizace ?

#1 Příspěvek od black0003 »

Dobrý den
Nainstaloval jsem si Wise Care 365
a dal jsem kompletní kontrolu a nechal jsme všechno zoptimalizovat
sice je program v češtině ale nejsem takový odborník abych věděl co mi všechno program zoptimalizoval a jestli je vůbec dobře že mi to zoptimalizoval.
Protože se mi včera stalo že mi počítač zamrznul, ale zamrznul takovým způsobem že aplikace na pozadí běžely dokud jsem je neotevřet, po té se zasekly, kdy jsme otevře správce úloh tak se také zasek to samí tento počítač. pomohl až reset na tvrdo.
Posílam screeny
co mi to všechno zoptimalizovalo a chtěl bych se zeptat jestli je to v pořádku nebo né.
Předem děkuji za odpovědi :-)
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (208.23 KiB) Zobrazeno 1052 x
Black

black0003
Návštěvník
Návštěvník

Re: Špatná optimalizace ?

#2 Příspěvek od black0003 »

Další screen
Přílohy
Bez názvu1.png
Bez názvu1.png (207.34 KiB) Zobrazeno 1050 x
Black

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od black0003 »

...
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (176.97 KiB) Zobrazeno 1037 x
Naposledy upravil(a) black0003 dne 09 bře 2015 10:49, celkem upraveno 2 x.
Black

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od black0003 »

....
Přílohy
Bez názvu3.png
Bez názvu3.png (156.41 KiB) Zobrazeno 1050 x
Black

Márty84
VIP
VIP

#5 Příspěvek od Márty84 »

Zdravim :)

Pokud si dobre vzpominam, varoval jsem vas, ze to umi naborit system. Tezko rict, co tam ten vytvor provadel. Nezbyva nez doufat, ze to byla nahoda a pobezi to :39:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od black0003 »

Jo já to vim :-D ale přesto jsem to na jednom notu zkusil :D zatim znova už nezamrznul :-)
jinč na druhm ntb mám pouze ty programy které jste mi doporučil a jede v pohodě :-)
Black

Márty84
VIP
VIP

#7 Příspěvek od Márty84 »

Tak snad to pobezi. Tezko vam tady nekdo rekne, co to vlastne provedlo, to zustane tajemstvim a program si to vezme do hrobu :D
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

black0003
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od black0003 »

Dobře :D ale tak pořád system běží bez problémů :D :) takže to asi nic tak hrozného nespáchalo :)
kdyby to něco udělalo tak se případně ozvu :)
Black

Márty84
VIP
VIP

#9 Příspěvek od Márty84 »

Budu drzet palce, at patrite k tem stastnejsim, u kterych to pobezi bez potizi :)

:bye: :closed:

Zamčeno