Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nelze načítat internetové stránky

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nelze načítat internetové stránky

#16 Příspěvek od Rudy »

Do příkazového řádku napište:
cmd
a odentrujte.

Do otevřného okna napište:
a opět odentrujte.

Měla by se zobrazit odezva (v ms). Pokud nebude síť průchozí, zobrazí se ztráta paketu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mirekzilinsky
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od mirekzilinsky »

Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:\Users\Mirek Žilinský>cmd
Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:\Users\Mirek Žilinský>ping www.seznam.cz

Pinging www.seznam.cz [2a02:598:1::3] with 32 bytes of data:
Reply from 2a02:598:1::3: time=29ms
Reply from 2a02:598:1::3: time=28ms
Reply from 2a02:598:1::3: time=29ms
Reply from 2a02:598:1::3: time=28ms

Ping statistics for 2a02:598:1::3:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 28ms, Maximum = 29ms, Average = 28ms

C:\Users\Mirek Žilinský>

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Takže síť je funkční. Zkuste tento postup: http://idoc.vsb.cz/cs/okruhy/cit/pc/sit ... vl_panely/ .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mirekzilinsky
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od mirekzilinsky »

Udělal jsem vše dle postupu.Bohužel:Poradce při potížích neidentifikoval problém

mirekzilinsky
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od mirekzilinsky »

Nevím,jestli to k něčemu pomůže,ale třeba stránka www.seznam.cz se mi poměrně dobře načte.Načte se mi i většina odkazů z této stránky,pokud na ně kliknu.Ale třeba se mi již neotevře email,pokud na něj potřebuju.To řeším přes vytvořením hotspotu z telefonu... Jinak se mi otevřou ještě stránky Google,Facebook a YouTube.To je ale vše,tím to končí...I komunikaci s Vámi řeším přes Hotspot.Pokud samozřejmě není vyžadováno pevné připojení,například z důvodu výše prováděné diagnostiky.Děkuji Vám moc,že mi pomáháte

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Zkuste smazat cache prohlížeče.

Varování:

mirekzilinsky
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od mirekzilinsky »

Dobrý den.Smazáno...Bohužel se k tomu dále dostanu až příští týden,abych zkontroloval,zda se něco změnilo.Jsem teď mimo a nejsem napojen na moje připojení...Ihned jak se vrátím,tak se s Vámi spojím...Děkuji Vám mnohokrát..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Rudy »

Bývám tu skoro každý den. Zatím není zač. :)

Varování:

Odpovědět