Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

preventivka

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
marie1991
Návštěvník
Návštěvník

Re: preventivka

#31 Příspěvek od marie1991 »

tak už problém nastal i s vypnutým skype (po restartu)...
tudiž problémy závisí na délce režimu spánku (jakmile se rušení jednou objeví, trvale zmizne až restartem opět do dalšího uspání)

Márty84
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Márty84 »

Zkuste ten nouzovy rezim.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

marie1991
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od marie1991 »

v nouzovém režimu není režim spánku, jen hibernace, stejně ale probuzení z hibernace zlobilo - ne bílá obrazovka, ale rušivé pruhy ano a ty zůstali pak nadále....

marie1991
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od marie1991 »

špatné zobrazení se začalo objevovat již i u zapínání nt - např. při načítání systému je logo windows na bílo černém pozadí -rohy tmavé ke středu se zesvětluje.... a protože načítání trvá čím dál déle,občas mám dojem, že se do pc už vůbec nedostanu

skype jsem odinstalovala, přeci jen jsem ho příliš nepotřebovala, data mám zálohovaná, tak přemýšlím,jestli nezkusit návrat do továrního nastavení...
popř. pokud by to nepomohlo, tak to asi bude hardwarová chyba a nt bych mohla reklamovat (ještě je půl roku v záruce)

Márty84
VIP
VIP

#35 Příspěvek od Márty84 »

Zkuste jeste kouknout do Spravce zarizeni, jestli tam neni nejaky otaznik, ci vykricnik.

Preinstalujte/aktualizujte ovladac grafiky.

Pokud je notas v zaruce, asi bych moc nevahal. Zvlast, kdyz se to zhorsuje :(
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

marie1991
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od marie1991 »

ve správě zařízení nic,
ovladače aktualizované už včera
chtěla jsem mít "jistotu", že pc není zavirovaný a že to není některým mým programem.....
ještě zkusím návrat do továrního nastavení a přeinstalaci systému a když to nepomůže, zítra reklamace...

Márty84
VIP
VIP

#37 Příspěvek od Márty84 »

Havet tam neni urcite.

Programem to nebude, protoze problemy jsou i v nouzovem rezimu.

Je mi lito, ze jsou s tim takove komplikace :-(

Budu rad, kdyz date vedet vysledek :)

Drzim palce, at je to co nejdrive vyresene a pc slape jako hodinky :thumbsup:

marie1991
Návštěvník
Návštěvník

#38 Příspěvek od marie1991 »

nt jsem odvezla na reklamaci
a určitě to je způsobeno hardwarem,protože pruhy se začly objevovat i při přeinstalaci...
děkuji za pomoc a rady a za měsíc se ozvu,co konkrétně s tím bylo (pokud se to vůbec dozvím...) jestli nechcete nechat téma tak dlouho otevřené,klidně napíšu sz...

Márty84
VIP
VIP

#39 Příspěvek od Márty84 »

Tak jesteze to je v zaruce :)

Nemate vubec zac! ;-)

SZ mi nenapisete, jelikoz navstevnici nemaji moznost je psat, ale jen cist. Musela byste napsat mailik. Ale necham tema otevrene, to neni problem. Pokud vam nereknou, co s tim bylo, napiste jen, ze uz je to v poradku a ze nedelali nejake problemy :all_coholic:

Zatim se mejte :bye:

marie1991
Návštěvník
Návštěvník

#40 Příspěvek od marie1991 »

noťas mám bez problémů zpět - vyměnili LCD panel-víc se z papírů nedá vyčíst...
jinou závadu nenašli, takže čím byl způsoben tehdejší pomalejší chod ntb. a až zasekávání je ve hvězdách... po přeinstalaci systému už problémy nejsou...

ještě jednou díky za pomoc :)

Márty84
VIP
VIP

#41 Příspěvek od Márty84 »

Dekuji za zpravu :thumbsup:
marie1991 píše:jinou závadu nenašli, takže čím byl způsoben tehdejší pomalejší chod ntb. a až zasekávání je ve hvězdách...
Tezko rict, mozna neco nasli, jen to nenapsali do papiru. Dulezite je, ze za to nic nechteli a ze to funguje. Snad to vydrzi a bude slouzit spolehlive az do sveho zaslouzeneho duchodu :-)

Nemate vubec zac! ;-)

Mejte se krasne a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno