Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém :D
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
verunka1242
- Návštěvník

Re: Problém :D
"Ptá se mě to jestli chci smazat disk kde je naistalovaný windows a nebo všechny jednotky(C,D).. další otázka je jestli až se to udělá budu muset mít u sebe CD přes který se nainstaluje koš,internet... atd?
nebo se to udělá samo že když on se restartne sám až to bude hotové tak už tam budou zas ty základní věci?
i bez pomoci CD? 
Dej smazat celý disk s Windows tedy jednotku C.verunka1242 píše:Ptá se mě to jestli chci smazat disk kde je naistalovaný windows a nebo všechny jednotky(C,D)
Prosím Tě četla si pořádně ten návod ?
Pokud budeš postupovat podle něj noťas bude jak když jsi ho koupila tudíž funkční.
-
verunka1242
- Návštěvník

Postupuji ale ono to tam má ten jejich win 8 jinak než já
fakt jen ten disk kde je win? nemám smazat oba disky? když smažu jen ten disk s win tak disk D zůstane do teď jak je teď
i když tam jsem do D nejvíc stahovala 
nechcem kvoli tomu robit novy topic - dnes mi prisiel nevyziadany mail, v ktorom som klikol na link. hned potom som to zrusil a ani nestiahol subor, ale cital som teraz na jednom webe, ze uz len kliknutim na link sa mi stiahol trojan. ako to zistim co najskor, pripadne nejaka prevencia?
mail od: DHL Team <eskisehir@lmk.com.tr>
Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,
Ihre Sendung 00678544566456797854 wurde an DHL übergeben und wird voraussichtlich 24.02.2015 zugestellt.
Hier erhalten Sie auch weitere Informationen zu Ihrer Sendung: 00678544566456797854.
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr DHL Team
Diese Mail dient lediglich der Information und garantiert nicht die Zustellung der Sendung. Auf diese Mail kann nicht geantwortet werden. Ihre E-Mailadresse wird ausschließlich für die Paketankündigung der oben genannten Sendung genutzt und nicht zu werblichen Zwecken gespeichert.
mail od: DHL Team <eskisehir@lmk.com.tr>
Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,
Ihre Sendung 00678544566456797854 wurde an DHL übergeben und wird voraussichtlich 24.02.2015 zugestellt.
Hier erhalten Sie auch weitere Informationen zu Ihrer Sendung: 00678544566456797854.
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr DHL Team
Diese Mail dient lediglich der Information und garantiert nicht die Zustellung der Sendung. Auf diese Mail kann nicht geantwortet werden. Ihre E-Mailadresse wird ausschließlich für die Paketankündigung der oben genannten Sendung genutzt und nicht zu werblichen Zwecken gespeichert.
-
verunka1242
- Návštěvník

Néééé já chci to udělat továrně :DD ale jestli když smažu ten disk jen s tím winem tak ten druhý disk zůstane jak je teď? když to zapnu po továrním tak disk s win bude jako nový ale ten druhý disk bude stejný jak teď? :DDD nebo se smažou oba i když smažu jen ten disk s winem? 
-
verunka1242
- Návštěvník

Okey mám
mám ale další problém :/ prosím jak si udělám registraci na tumblr
nejde mi nějak registrace zadám email heslo .. jméno .. pak Sign up .. a nic se neděje .. a klikám furt a nic ..
-
verunka1242
- Návštěvník

-
verunka1242
- Návštěvník

A nevíš jestli by z vás někdo věděl jak na to?
někdo z teamu
( jsem z toho fakt zdrcená
(
Teď jsem to zkusil a jde to úplně v pohodě, napiš email >> heslo >> jméno (pokud existuje upozorní) >> potvrď.
V dalším okně napiš věk, zaškrtni žes to četla, v posledním okně potvrď že nejseš robot opsáním textu.
Na mejl Ti přijde potvrzovací proklik a je to seš ve svém profilu.
Nic složitého
V dalším okně napiš věk, zaškrtni žes to četla, v posledním okně potvrď že nejseš robot opsáním textu.
Na mejl Ti přijde potvrzovací proklik a je to seš ve svém profilu.
Nic složitého
-
verunka1242
- Návštěvník

zadala a klikám furt na sign up a furt nic .. jako email,jméno,heslo
pak sign up a nic
klikám furt na to a nic
(
Tak jsi něco přehlédla, třeba je jméno které sis vybrala již použito nebo heslo je příliš krátké.verunka1242 píše:zadala a klikám furt na sign up a furt nic .. jako email,jméno,heslopak sign up a nic
klikám furt na to a nic
(

Přispějete na provoz fóra?