Bezvaverunka1242 píše:tak to byl jen optisk

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém :D
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
verunka1242
- Návštěvník

Re: Problém :D
Prosím nevíš co mám dělat?
(( blbne mi telefon dělají se tam ty čáry jak u nějaký starý televize 
-
verunka1242
- Návštěvník

dneska to pošlou do servisu
omg co mám dělat?! :DDD mám tam automatické přihlášení na skype a facebook
(((
No co nic, oni si pokecají s kamarády za Tebeverunka1242 píše:omg co mám dělat?! :DDD mám tam automatické přihlášení na skype a facebook(((
-
verunka1242
- Návštěvník

Ahoj ukázal se mi vír "Sluřba Kriminální Policie" nechci už aby se mi to nezobrazovalo i když se mi to teďka rozbrazilo poprvé ale myslím si že se to zas někdy ukáže co mám dělat? nenašla jsem návod na win 8.1
Pro Tebe bude nejelegantnější řešení odnovit noťas do továrního nastavení.verunka1242 píše:Ahoj ukázal se mi vír "Sluřba Kriminální Policie" nechci už aby se mi to nezobrazovalo i když se mi to teďka rozbrazilo poprvé ale myslím si že se to zas někdy ukáže co mám dělat? nenašla jsem návod na win 8.1
P.S. hlavně k němu nepřipojuj flash disk, mobil, externí HDD, ........
-
verunka1242
- Návštěvník

-
verunka1242
- Návštěvník

A jak to udělám prosím?
a co se stane? že jako to bude vše jak na začátku?
smaže se mi to co jsem si stáhla do teď?(to je i dobře) :DDD nevadí 
Je to sice v návodu, ale co bych pro Tebe neudělal, čti ZDEverunka1242 píše:A jak to udělám prosím?a co se stane? že jako to bude vše jak na začátku?
smaže se mi to co jsem si stáhla do teď?(to je i dobře) :DDD nevadí
Samozřejmě bude vše jak když jsi jej koupila, to cos do teď stáhle bude pryč.
-
verunka1242
- Návštěvník

Bojím se že se něco stane že bude poškozený disk jak jsem to četla a stane se něco ://
-
verunka1242
- Návštěvník

A co moje písničky?
( které jsem stahovala 1,5h :DDD nemůžu si je dát na flešku a pak až bude ntbk obnovený tak do něho dám přes flešku ty písničky
No tak holt si je zkopíruj na flash disk, ale zkontroluj aby tam nebylo přibaleno i něco jiného.verunka1242 píše:A co moje písničky?( které jsem stahovala 1,5h :DDD nemůžu si je dát na flešku a pak až bude ntbk obnovený tak do něho dám přes flešku ty písničky

Přispějete na provoz fóra?