Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
AMD Ovladač-Problém
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
thedarklordcz
- Návštěvník

AMD Ovladač-Problém
Ahoj, služba Raptr mi doporučila update grafické karty AMD na nejnovější. Tak jsem řekl že jo, a stáhl si update soubor. Naklikal jsem co si chci nainstalovat, a po nainstalování ovladače jsem zpanikařil. Roztáhla se mi plocha, v normálním režimu systém nejde, píšu z nouzového s sítí, a mám všechno jakoby zvětšené. Prosím rychle o pomoc. Díky
-
thedarklordcz
- Návštěvník

Re: AMD Ovladač-Problém
Promiňte, už jsme si dal sys do pořádku přes obnovu systému a záchytné body

Přispějete na provoz fóra?