Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Počítač nevidí externí disk

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Šmíďák
Návštěvník
Návštěvník

Počítač nevidí externí disk

#1 Příspěvek od Šmíďák »

Dobrý den,

jak z názvu vypovídá, po zapojení do počítače se disk nenačte. Počítač sice vidí, že je zapojeno nové zařízení, ale na disk samotný se již dostat nedá. Nevím, zda-li s tím souvisí fakt, že disk je poškozený a již nemá takovou kapacitu, jako na začátku. Jde udělat něco proto, aby počítač disk opět viděl? Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem,
Jindřich Šmíd

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Počítač nevidí externí disk

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nejdřív ho vyzkoušejte na jiném PC, zdali i tam nebude stejný problém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Šmíďák
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Šmíďák »

Zkoušel jsem to, ale je to tam to samé.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Takže jednoznačný závěr: disk je vadný.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Šmíďák
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Šmíďák »

No ano, to byl již předtím, ale fungoval, sic s menší kapacitou. Ale po nahrání jednoho seriálu ho počítač přestal vidět a mě by zajímalo, zda-li je možné to nějak zvrátit?

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavuk29 »

Kupit novy.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Pavuk29 píše:Kupit novy.
Jiná možnost asi nezbude.

Varování:

Šmíďák
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od Šmíďák »

Dobře, to nejsou zrovna potěšující zprávy, ale i tak děkuji.

altrok
Moderátor
Moderátor

#9 Příspěvek od altrok »

Zdravim,

nevim, jak moc dulezita data tam mate, ale zkuste disk pripojit i k jinym operacnim systemum... uz jsem se setkal s tim, ze obecne sedmicky disk nevidely, ale po pripojeni k XP byl disk alespon rozpoznan a bylo mozne z nej pomoci utilit data alespon vytahnout.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.

qwerwer
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od qwerwer »

A nevidno ten disk v sprave diskov, viac krat sa mi stalo ze disku nepridelilo pismeno a tym padom mi iba zobrazilo pripojene zariadenie a nic viac, ale stacilo v sprave diskov pridelit pismeno jednotke a bolo vyriesene.

Odpovědět