Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
sekání
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: sekání
Jaký vir?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
-
- Přítel fóra
<<< omlouvám se Rudymu za vstup >>>
problém způsobuje služba Steamu, kterou využíváte při správě/hraní her např. Dota2; měl jste správné podezření, když jste se pokoušel aplikovat skript pro ukončení jejich procesů, možná že došlo k jejímu poškození při nechtěném aplikaci patche hry, jak píšete
1. nejdříve můžeme otestovat, že vyskakující okna reklamy na ploše má na svědomí proces steamwebhelper.exe:
1. restartujte pc
2. Start --> Spustit... --> vepsat a potvrdit enter: notepad --> do spuštěného okna Poznámkového bloku zkopírujte následující:
--> soubor uložte pod názvem steam_kill.bat --> klikněte na soubor pravým tl. myši --> z nabídky vyberte možnost Spustit jako právce --> souhlaste se spuštěním
nechte pc zapnutý, pusťte film nebo jděte spát
nemělo by každopádně dojít k samovolnému spuštění reklamy
2. odstranění lagů při hraní
1. spusťte třeba Dotu --> hru minimalizujte na plochu
2. Start --> Spustit... --> vepsat a potvrdit enter: notepad --> do spuštěného okna Poznámkového bloku zkopírujte následující:
--> soubor uložte pod názvem lags_kill.bat --> klikněte na soubor pravým tl. myši --> z nabídky vyberte možnost Spustit jako právce --> souhlaste se spuštěním
3. přepněte se znovu do hry a zjistěte, zda stále dochází k sekání hry
dejte vědět
problém způsobuje služba Steamu, kterou využíváte při správě/hraní her např. Dota2; měl jste správné podezření, když jste se pokoušel aplikovat skript pro ukončení jejich procesů, možná že došlo k jejímu poškození při nechtěném aplikaci patche hry, jak píšete
1. nejdříve můžeme otestovat, že vyskakující okna reklamy na ploše má na svědomí proces steamwebhelper.exe:
1. restartujte pc
Kód: Vybrat vše
@echo off
taskkill /IM steamwebhelper.exe /F
taskkill /IM steam.exe /F
takeown /F d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe /R /D A
cacls d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe /E /T /C /G hokaj:F
del /F d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe
exit
nechte pc zapnutý, pusťte film nebo jděte spát

2. odstranění lagů při hraní
1. spusťte třeba Dotu --> hru minimalizujte na plochu
Kód: Vybrat vše
@echo off
taskkill /IM steamwebhelper.exe /F
takeown /F d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe /R /D A
cacls d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe /E /T /C /G hokaj:F
del /F d:\hry\Steam\bin\steamwebhelper.exe
exit
3. přepněte se znovu do hry a zjistěte, zda stále dochází k sekání hry
dejte vědět

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Njn, Steam je legální svinstvo, to vím. Jenže když to někomu vyhodím, bude křičet, že mu nejde jeho oblíbená hra. Já tohle ve svém PC nedržím, ani mi to tam nesmí. 

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Takže když to udělám podle toho notepadu tak potom nebudu moct přes ten steam hrát hry? Pokuď ne, tak to radši nechám tak, hraju přes ten steam denně
-
- Přítel fóra
závislost je strašná
nemusíte mít strach, oba poznámkové bloky jsou bezpečné, slouží pouze k otestování, zda jsme na správné cestě; první postup aplikujte, když dohrajete a delší dobu nebudete hrát (dojde pouze k ukončení procesu Steamu + doprovodných služeb, kdykoliv později budete moct Steam spustit znovu přes zástupce nebo jednoduše restartujete pc)
druhý postup slouží k ukončení dalších procesů Steamu, které nemají na hraní žádný vliv, pouze snižují výkon pc a dochází k lagům
následně můžeme Steam zkusit opravit, aniž byste musel reinstalovat všechny hry s ním spojené
btw pokud neuspějeme, můžete se obrátit na technickou podporu Valve, některé problémy řeší osobně sám ředitel Gabe Newell

nemusíte mít strach, oba poznámkové bloky jsou bezpečné, slouží pouze k otestování, zda jsme na správné cestě; první postup aplikujte, když dohrajete a delší dobu nebudete hrát (dojde pouze k ukončení procesu Steamu + doprovodných služeb, kdykoliv později budete moct Steam spustit znovu přes zástupce nebo jednoduše restartujete pc)
druhý postup slouží k ukončení dalších procesů Steamu, které nemají na hraní žádný vliv, pouze snižují výkon pc a dochází k lagům
následně můžeme Steam zkusit opravit, aniž byste musel reinstalovat všechny hry s ním spojené
btw pokud neuspějeme, můžete se obrátit na technickou podporu Valve, některé problémy řeší osobně sám ředitel Gabe Newell

Paráda vyzkouším to jak půjdu večer spát zítra dám teda vědět : )
Tak zase mi to začalo dělat zkusím tedy ten poznámkovej blok a uvidíme snad to přestane musím nutně u toho spát nebo koukat na film?Můžu u toho hrát?Už mě to leze krkem co ten vir nebo co to je dělá normálně se spustí uprostřed hry flétna bumby a jelikož hraju csko kde potřebuju nutně zvuky každého kroku nebo vystřelu tak mě to hrozně vyruší a k tomu musím jít do winu a vypnout v procesech ten iexplorer aby to přestalo. Bohužel se zapne znova někdy za minutu někdy za pět je to různé a zase to začně vyřvávat a aby toho nebylo málo ještě mi vyhazuje internet explorer furt chybu, že přestal pracovat a to mám aktuální verzi. Hodí mi to tu chybu tak 10x za sebou v intervalech po minutě asi.Samozřejmě jak vyhodí ta chyba tak se ta obrazovka objeví ve hře a jak kliknu kdekoliv hra se minimalizuje a musím dát ukončit program. Hodně lidí se už na mě zlobí proč nehraju, ale oni nechápou co mám za problém :/
Tak jsem restartoval pc otevrel notepad napsal jsem tam to echo pak jsem to ulozil pod steam kill bat a koukal jsem na filmy ale reklamy mi to tam ten iexplorer porad hazel 

Hello is anybody out there? 

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědět vám musí kolega caRrrnifex. My si navzájem do řešení nelezeme.
Navštivte:
Navštivte:

Chtěl bych se zeptat jestl ten carnifex někdy odpoví?Nebo mám založit nové téma?Taky se mi stává že z ničeho nic modrá obrazovka restartuje se pc pak to jede třeba 2 dny a pak zase modrá obrazovka, ale nechápu proč.Teď se snažím soustit vlc media player a píše mi to, že nemám dostatek paměti i když mám 8 giga ram a jenom spuštěný firefox a v správci úloh není nic co by mi bralo tolik paměti
Teď se mi stalo, že jsem dal ctrl alt delete a načítalo to asi 5 minut než se mi to načetlo a těch 5 minut jsem měl černá obraz.Když mi to konečně načetlo, tak jsem dal správce úloh zase to načítalo dlouho mezitím se mi na druhém monitoru změnilo rozlišení na menší a koukal jsem při tom na twitch a začal se bugovat adobe flash player furt mi to psalo chyby.Když se konečně zapl ten správce úloh tak mi to psalo 80% fyzické paměti a přesto nejvíc bral jenom ten firefox nějakých 200 000 paměti.Když jsem dal restart tak to trvalo 10 minut než se to restartovalo a harddisk furt dělal furt takové divné zvuky jak kdyby furt pracoval nebo načítal.Prosím neví někdo co s tím. Po restartu už je vše ok, ale předpokládám, že po čase to zase začne
-
- Přítel fóra
caRrrnifex. slyší a poslouchá
poslal jsem Vám sz

Nemůžu posílat soukromé zprávy nebo nevím jak.Ale souhlasím zítra se kolem té 4 hodiny odpolední domluvíme kdyžtak.Děkuju
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Běžní uživatelé nemají možnost odesílat soukromé zprávy. Někteří nezodpovědní jedinci takto posílali různé pseudorady a naše práce pak nepřinášela dobré výsledky. Tolik na vysvětlenou. 

Navštivte:
Navštivte: