Z toho co Mbam našel nech smazat 1 a 3 řádek :
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Comodo\Cis\Quarantine\data\{3980235E-A498-412C-8180-EBAF6B777D1D} (Backdoor.PcClient)
E:\004- PROGRAMY_k_instalaci\Avidemux- střih filmů\avidemux_2.4_win32.exe (Spyware.Zbot)
zbytek je falešná detekce.
Nyní bych dal PC nějaký den aby se ukázali případné problémy, všechny běžně používané programy spusť a pozoruj.
Pak dej vědět co se projevilo a případně to dořešíme, jen se bojím aby se nemuselo formátovat.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
FF se odpojuje od sítě
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: FF se odpojuje od sítě
Dobře, smažu ty nálezy a otestuju co to dělá.
Zatím moc děkuju a koncem týdne se ozvu jak to vypadá.
Tak na viděnou.
Vláďa
Tak na viděnou.
Vláďa
Budu tady, zatímvlada1042 píše:Dobře, smažu ty nálezy a otestuju co to dělá.
Tak na viděnou.
Vláďa
Zdravím,
tak při testování jsem zjistil problémy ve 2 programech. Nešly nijak jinak opravit než jejich přeinstalací, což ale nebyl problém. Data jsou zachována, takže je vše OK.
Připojení tohoto stolního počítače k webu jsem nakonec vyřešil protažením kabelu z routeru na půdě, wifina zůstala jen pro mobily, tablet a pod.
Počítač zas šlape jak za mlada..
Takže Vám moc děkuju za pomoc a Váš čas.
Dovolil jsem si poslat malý příspěvek
Ještě jednou díky
a přeji Vám všem hezký den
Vláďa1042
tak při testování jsem zjistil problémy ve 2 programech. Nešly nijak jinak opravit než jejich přeinstalací, což ale nebyl problém. Data jsou zachována, takže je vše OK.
Připojení tohoto stolního počítače k webu jsem nakonec vyřešil protažením kabelu z routeru na půdě, wifina zůstala jen pro mobily, tablet a pod.
Počítač zas šlape jak za mlada..
Takže Vám moc děkuju za pomoc a Váš čas.
Ještě jednou díky
a přeji Vám všem hezký den
Vláďa1042
Ahoj, děkujeme za přízpěvekvlada1042 píše:Zdravím,
Samozřejmě není vůbec zač avlada1042 píše:Takže Vám moc děkuju za pomoc a Váš čas.
P.S. kdybys měl s PC zase někdy nějaký problém jsi vítán

Přispějete na provoz fóra?