Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Potřebuji rozluštit jednu záhadu (log)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Potřebuji rozluštit jednu záhadu (log)
Teploty jsem nemohl naměřit přesně před restartem (je to docela nevyzpytatelné) ale snad vám pomohou tyhle
CPU=26° GPU=35° a základní deska=20°
Teploty jsou (bez zátěže) ideální až skoro dost nízké.Wesy píše:Teploty jsem nemohl naměřit přesně před restartem (je to docela nevyzpytatelné) ale snad vám pomohou tyhle
No jo ale co s tím
Před tím než se PC restartuje vyskočí nějaká hláška ?
Není PC připojeno přes prodlužovák nebo rozdvojku do elektřiny ?
Před restartem pc mi nic nevyskočí a ano pc mam napojené do prodlužováku jinak by kabel nedošáhnul do elektřiny
Zkus pro jistotu použít jiný, případně i zapojit do jiné zásuvky.Wesy píše:Před restartem pc mi nic nevyskočí a ano pc mam napojené do prodlužováku jinak by kabel nedošáhnul do elektřiny
Jaký je výkon zdroje (zezadu bude štítek například Power 500W) ?
Grafika je napájená pouze ze základní desky nebo má možnost napájení přímo ze zdroje ?
Pokud má grafika možnost napájení přímo ze zdroje a ten to zároveň umožňuje udělej to.
Grafika bude mít 6i pinový konektor a zdroj na to pasující vývod nebo lze použít redukci z molex konektoru.
Zdroj má 350 W a grafika je nápájená z desky. Pc jsem připojil na jiný prodlužovák a samozřejmě do jiné zásuvky. Chtěl bych se zeptat kdybych vám vypsal všechny komponenty mého PC pomohlo by to ?
No pomohlo by to tomu, že bychom věděli co která komponenta žere (W) a jestli na to zdroj stačí, ale to je asi tak vše.Wesy píše:Chtěl bych se zeptat kdybych vám vypsal všechny komponenty mého PC pomohlo by to ?
Tady se nabízejí dvě možnosti co ten pád způsobuje, buď se PC přehřeje což po odstranění prachu asi příčina nebude a nebo nestíhá zdroj.
Zkusils napájet tu grafiku přímo ze zdroje jak jsem psal ?
No na tu grafiku jsem koukal a nikde jsem neviděl tu přípojku asi zřejmě je něják zabudovaná do desky
Zdravím ten 6PIn jsem nenašel mam grafickou kartu AMD radeon HD 7700 tak nevím jestli vám to pomůže
Pomůže, jen bych ještě potřeboval výrobce té karty (Sapphire, Asus, Msi, Gigabite, ........)Wesy píše:Zdravím ten 6PIn jsem nenašel mam grafickou kartu AMD radeon HD 7700 tak nevím jestli vám to pomůže

Přispějete na provoz fóra?