Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde aktivovat Win7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
meijo
Návštěvník
Návštěvník

Nejde aktivovat Win7

#1 Příspěvek od meijo »

Ahoj, mám doma jeden PC s legálním Win7 Home Premium 32bit. Je to počítač pár let starý, koupený již se systémem. Byla tam spousta zbytečností a tak jsem ho přeinstaloval. Samozřejmě jsem použil stejnou verzi a při instalaci zadal sériové číslo, které jsem si před instalací opsal z Vlastností systému. Problém je, že mi to číslo nevzalo a napsalo mi to, že sériové číslo již bylo použito. Žádný hardware jsem neměnil. Brácha mě prosil, abych mu přeinstaloval PC kde je taky Win7 ale teď mám strach, že mi to opět sériové číslo nevezme, takže to dělat nebudu.
Nevíte prosím, proč to napsalo?Děkuju

Jinak Win jsem přeinstalovával na jiném počítači už několikrát a vždy v pohodě, takže v neznalosti to nejspíš nebude, ale kdo ví :roll:
Zalman Z1
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W
Základní deska: ASUS B85M-G - Intel B85
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Procesor: Intel Core i5-4460
HDD: WD Caviar Blue EX - 1TB
Grafická karta: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming

vyosek
VIP
VIP

Re: Nejde aktivovat Win7

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: S timto nejlepe poradi technicka podpora microsoftu, ktera muze nahlednout i do stavu tech licnci atd...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět