Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Hostitel služby (mistní sys.) check
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
MartinHaltof
- Návštěvník

Re: Hostitel služby (mistní sys.) check
ta 32 Bit verze tady mi nevyskoči error, ale nic se nedeje nic žadny program či čo se neotevřelo
Spouštíš to s právy správce?
Pokud ano, nezbude ti nic jiného, než nainstalovat Driver Development Tools, kde je nástroj poolmon.exe.
Driver Development Tools je součástí WDK.
Tady je ještě verze pro WinXP, jestli náhodou nepoběží
http://leteckaposta.cz/697357058
Pokud ano, nezbude ti nic jiného, než nainstalovat Driver Development Tools, kde je nástroj poolmon.exe.
Driver Development Tools je součástí WDK.
Tady je ještě verze pro WinXP, jestli náhodou nepoběží
http://leteckaposta.cz/697357058
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
MartinHaltof
- Návštěvník

prosím vás nemohl byste mi na to poslat link co konkrétně stáhnout nějak tápu
To by bylo na dlouho. Už jsem to stáhl sám, tady je nástroj Poolmon přímo od MS.
Stáhni ho do C:\
Pak spusť příkazový řádek s právy správce a napiš do něho příkaz c:\poolmon /p /b /n c:\poolmon.txt
Soubor c:\poolmon.txt pak upni. Musíš to samozřejmě provést, až bude paměť nadměrně vytížena (velikost nestránkovaného fondu ve Správci úloh, bude nadměrná - kolem 1GB)
Stáhni ho do C:\
Pak spusť příkazový řádek s právy správce a napiš do něho příkaz c:\poolmon /p /b /n c:\poolmon.txt
Soubor c:\poolmon.txt pak upni. Musíš to samozřejmě provést, až bude paměť nadměrně vytížena (velikost nestránkovaného fondu ve Správci úloh, bude nadměrná - kolem 1GB)
-
MartinHaltof
- Návštěvník

to by mělo bejt vono 
- Přílohy
-
- poolmon.rar
- (18.22 KiB) Staženo 61 x
Ten únik paměti z nestránkovaného fondu by měl mít na triku ovladač intmsd.sys a měla by to být součást IntelliMemory od Condusiv Technologies. (název IntelliMemory tedy docela vystihuje účel - inteligentní likvidace paměti)
Kromě tebe, s ním má obdobnou zkušenost další milion uživatelů.
1) najdi ovladač intmsd.sys a upni mi ho (nejspíše bude ve složce C:\Windows\System32\Drivers).
2) odinstaluj IntelliMemory, restartuj počítač a sleduj nestránkovaný fond. Pokud bude tak do 200MB, je to OK.
Kromě tebe, s ním má obdobnou zkušenost další milion uživatelů.
1) najdi ovladač intmsd.sys a upni mi ho (nejspíše bude ve složce C:\Windows\System32\Drivers).
2) odinstaluj IntelliMemory, restartuj počítač a sleduj nestránkovaný fond. Pokud bude tak do 200MB, je to OK.
-
MartinHaltof
- Návštěvník

žádný vámi uvedený program v počítači nemám koukal jsem i do registru nikde nič
(hledal jsem normalně tim hledanim co je ve složce .. povolene všechny programy na zobrazeni )
(hledal jsem normalně tim hledanim co je ve složce .. povolene všechny programy na zobrazeni )
Spusť příkazový řádek s právy správce a spust v něm tento příkaz
findstr /m /l /s "ECMC" c:\*.sys
Bude to trvat dost dlouho a budou se prohledávat ovladače na výskyt řetězce ECMC. Mělo by to nalézt ovladač, který používá tento tag.
Pokud to ale není Intellimem, bude to buď excsd.sys (ExpressCache Storage Filter Driver) nebo excfs.sys (ExpressCache File System Filter Driver).
Spíše ten excsd.sys.
Oba součástí Diskeeper (od Condusiv Technologies - dříve Diskeeper). Dej to pryč.
findstr /m /l /s "ECMC" c:\*.sys
Bude to trvat dost dlouho a budou se prohledávat ovladače na výskyt řetězce ECMC. Mělo by to nalézt ovladač, který používá tento tag.
Pokud to ale není Intellimem, bude to buď excsd.sys (ExpressCache Storage Filter Driver) nebo excfs.sys (ExpressCache File System Filter Driver).
Spíše ten excsd.sys.
Oba součástí Diskeeper (od Condusiv Technologies - dříve Diskeeper). Dej to pryč.
-
MartinHaltof
- Návštěvník

excsd.sys jsem odstranil z drivers mam ho odstranit i z te další cilene složky ?
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (79.09 KiB) Zobrazeno 2327 x
Odstraňovat ovladače mazáním není moc rozumné. Odinstaluj ten Diskeeper (to bylo myšleno tím "Dej to pryč")
Tedy v Ovládací panely->Programy a funkce.
Pak zkontroluj nestránkovaný fond.
Tedy v Ovládací panely->Programy a funkce.
Pak zkontroluj nestránkovaný fond.
-
MartinHaltof
- Návštěvník

no hledal jsem to a nenašel jen nejakou složku s jednim .ddl no a od te společnosti je tam jen jeden program expresscache ale žadny diskeeper tu nemam
No, je to ten Expresscache.
-
MartinHaltof
- Návštěvník

strankovaný fond je 241 MB no nic méně se hostitel služeb stále přiživuje ale vytiženi ramky je nyní na 40%
40% je paráda, paměť se musí používat, proto tam je. Hlavní je, že už nedochází k úniku z nestránkovaného fondu.
Jak to teď tedy s tím počítačem celkově vypadá? Jsi spokojený nebo je tam ještě nějaký problém?
Co se týká toho hostitele služeb, ten za nic nemůže. Problémy vždy způsobují služby, které hostí.
Pokud se ti nějaká instance svchost.exe nelíbí, stačí ji ve Správci úloh označit, kliknout pravým myšítkem a zvolit Přejít ke službě.
Pak uvidíš, které služby daná instance svchost hostí.
Jak to teď tedy s tím počítačem celkově vypadá? Jsi spokojený nebo je tam ještě nějaký problém?
Co se týká toho hostitele služeb, ten za nic nemůže. Problémy vždy způsobují služby, které hostí.
Pokud se ti nějaká instance svchost.exe nelíbí, stačí ji ve Správci úloh označit, kliknout pravým myšítkem a zvolit Přejít ke službě.
Pak uvidíš, které služby daná instance svchost hostí.
-
MartinHaltof
- Návštěvník

Zdravim
proč toho hostitele služeb mam pořad v procesech když jsem ho tam ještě před problémem neměl ale jinak vše v pořadku.
Chyba s vytižením systemu je odstraněna.
Děkuji vám oběma za váš čas i ochotu
Moc si vážim vaši práce.
proč toho hostitele služeb mam pořad v procesech když jsem ho tam ještě před problémem neměl ale jinak vše v pořadku.
Chyba s vytižením systemu je odstraněna.
Děkuji vám oběma za váš čas i ochotu
Moc si vážim vaši práce.

Přispějete na provoz fóra?