Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypadává služba DPS
Moderátor: Moderátoři
-
- Přítel fóra
Re: Vypadává služba DPS
nechte přes noc otestovat operační paměť, napište, kolik testovacích cyklů se podařilo udělat
-
- Vzorný návštěvník
Ok. V servisu mi doporučili všechno z počítače vytahnout a nechat holej základ. Podle mě to dělá můj WiFi adaptér.

Od 5.3.15 mám Win 8.1 64bit

A od 15.1.16 mám Win 10 64bit

-
- Přítel fóra
ovladač síťové karty je jen jednou z příčin modré smrti; jak dopadl test RAM?
-
- Vzorný návštěvník
5 pass, 0 errors
Pokud chcete fotku, tak Vám ji dodám
Co dál?

Pokud chcete fotku, tak Vám ji dodám

Co dál?

-
- Přítel fóra
nemusíte, mám ve Vás naprostou důvěru 
1. odinstalace Esetu (nutný krok
) --> restart do nouzového režimu --> použít Eset Uninstaller
2. restart do normálního režimu --> kombinace kláves "Windows+X" --> spustit Příkazový řádek (správce) --> povolit jeho spuštění --> vložit a potvrdit enter: netsh int ip reset --> restart pc
3. znovu spustit nástroj pro opravu aplikací Metra (nechte tentokrát opravit vše, co nalezne)

1. odinstalace Esetu (nutný krok

2. restart do normálního režimu --> kombinace kláves "Windows+X" --> spustit Příkazový řádek (správce) --> povolit jeho spuštění --> vložit a potvrdit enter: netsh int ip reset --> restart pc
3. znovu spustit nástroj pro opravu aplikací Metra (nechte tentokrát opravit vše, co nalezne)
-
- Vzorný návštěvník
2. krok jsem udělal, eset řval, že mám novou IP adresu 
Jdu odinstalovat Eset, pak editnu příspěvek
Tak, a mám tu problém:
Jako zálohovat se mi nechce, jste si jistý, že je to bezpečný?

Když zmáčknu enter, tak nevim jakej antivirus mám dát ( nebo co tam zadat).

Jdu odinstalovat Eset, pak editnu příspěvek

Tak, a mám tu problém:
Jako zálohovat se mi nechce, jste si jistý, že je to bezpečný?

Když zmáčknu enter, tak nevim jakej antivirus mám dát ( nebo co tam zadat).

-
- Přítel fóra
je důležité, abyste kroky prováděl postupně tak, jak jsou očíslovány
Eset Smart Security se bude skrývat pod číslem 1, jako 2 je označený SEP? používal jste někdy v pc před Esetem antivirový produkt Symantecu? každopádně odstraňte produkt Esetu pod číslem jedna
Eset Smart Security se bude skrývat pod číslem 1, jako 2 je označený SEP? používal jste někdy v pc před Esetem antivirový produkt Symantecu? každopádně odstraňte produkt Esetu pod číslem jedna
-
- Vzorný návštěvník
Symantec jsem nepoužíval.. :O
Zítra to odinstaluju, dnes už na to nemám náladu.
No, uvidíme.. Co s tím nastavením? Jde mi akorát market...
Ten nástroj to neumí opravit, napíše to zjištěno, ale nic to neudělá.
Zítra to odinstaluju, dnes už na to nemám náladu.
No, uvidíme.. Co s tím nastavením? Jde mi akorát market...

Ten nástroj to neumí opravit, napíše to zjištěno, ale nic to neudělá.

-
- Přítel fóra
nebojte se ten Eset dát pryč, nefunkční/poškozené aplikace Metra může mít mimo jiné na svědomí antivir, u Vás má navíc na svědomí i několik pádů do BSOD, pryč s ním
1. po odinstalování zkontrolujte, zda máte zapnutou funkci Řízení uživatelských účtů: kombinace kláves "Windows+W" --> vepsat: uac --> klik na Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů --> nastavit na úroveň "Upozornit pouze pokud se aplikace pokusí provést změny v počítači (výchozí)" --> OK --> OK --> restart pc
2. kombinace kláves "Windows+X" --> spustit Příkazový řádek (správce) --> povolit jeho spuštění --> vložit a potvrdit enter: regedit --> přejít do umístění:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\Repository\Packages
pravé tl. myši na Packages --> Oprávnění... --> zkontrolujte, zda je v seznamu účtů uvedený SYSTEM --> klikněte na něho --> zkontrolujte, zda jsou přidána zatržení u všech řádků ve sloupci Povolit, sloupec Odepřít musí být prázdný --> tl. OK (pokud účet SYSTEM v seznamu není, napište)
3. přejít do umístění %systemroot%\System32 --> pravé tl. myši na souboru WSReset.exe --> Spustit jako správce --> po chvilce dojde k otevření Windows Store
4. Windows Store je funkční? zobrazují se v něm informace? máte možnost vyhledávat nové aplikace?
5. zkuste v Metro rozhraní kliknout na libovolnou aplikaci např. "Zdraví a fitness" --> pravé tl. myši Odinstalovat --> znovu ji vyhledat ve Windows Store a nainstalovat (Windows Store po Vás bude chtít založení Účtu Microsoft, to prosím proveďte, jako mailovou adresu si buď vytvořte novou s pomocí nabízených domén nebo vložte svůj email, který používáte; ve výsledku dojde ke změně Vašeho místního účtu "Hal" na účet Microsoftu, ten po odstranění problémů převedeme zpátky na místní účet - o nic nepřijdete)
oprava poškozených Metro aplikací je bohužel někdy problém, protože příčin jejich nefunkčnosti je spousta, upsal bych se
pokud s opravou neuspějeme, můžeme se domluvit na vzdáleném připojení, pokusil bych se o opravu, ať tady nemusím vše vypisovat (a i to může být k ničemu, někdy je prostě lepší systém přeinstalovat, ale nepředbíhal bych
)
1. po odinstalování zkontrolujte, zda máte zapnutou funkci Řízení uživatelských účtů: kombinace kláves "Windows+W" --> vepsat: uac --> klik na Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů --> nastavit na úroveň "Upozornit pouze pokud se aplikace pokusí provést změny v počítači (výchozí)" --> OK --> OK --> restart pc
2. kombinace kláves "Windows+X" --> spustit Příkazový řádek (správce) --> povolit jeho spuštění --> vložit a potvrdit enter: regedit --> přejít do umístění:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\Repository\Packages
pravé tl. myši na Packages --> Oprávnění... --> zkontrolujte, zda je v seznamu účtů uvedený SYSTEM --> klikněte na něho --> zkontrolujte, zda jsou přidána zatržení u všech řádků ve sloupci Povolit, sloupec Odepřít musí být prázdný --> tl. OK (pokud účet SYSTEM v seznamu není, napište)
3. přejít do umístění %systemroot%\System32 --> pravé tl. myši na souboru WSReset.exe --> Spustit jako správce --> po chvilce dojde k otevření Windows Store
4. Windows Store je funkční? zobrazují se v něm informace? máte možnost vyhledávat nové aplikace?
5. zkuste v Metro rozhraní kliknout na libovolnou aplikaci např. "Zdraví a fitness" --> pravé tl. myši Odinstalovat --> znovu ji vyhledat ve Windows Store a nainstalovat (Windows Store po Vás bude chtít založení Účtu Microsoft, to prosím proveďte, jako mailovou adresu si buď vytvořte novou s pomocí nabízených domén nebo vložte svůj email, který používáte; ve výsledku dojde ke změně Vašeho místního účtu "Hal" na účet Microsoftu, ten po odstranění problémů převedeme zpátky na místní účet - o nic nepřijdete)
oprava poškozených Metro aplikací je bohužel někdy problém, protože příčin jejich nefunkčnosti je spousta, upsal bych se

-
- Vzorný návštěvník
Reinstalace neee! Hlavně to ne, asi před rokem mi to spadlo to Recovery, ale já jsem ztratil instalační CD, tak to v servisu nějak udělali, a jsem rád, že to funguje! 
Vzdálené připojení přes TeamViewer by bylo (jak pro Vás, tak pro mě)asi nejlepší řešení.
1) Tak to mám nastavený, nic jsem neměnil
2) Je to tam tak jak píšete, u odepřít není nic
3 + 4; Ano, Windows store je funkční
5) Píše mi to, že je to nainstalované, ikdyž jsem ji odinstaloval (Účet Microsoft mám)...

Vzdálené připojení přes TeamViewer by bylo (jak pro Vás, tak pro mě)asi nejlepší řešení.
1) Tak to mám nastavený, nic jsem neměnil
2) Je to tam tak jak píšete, u odepřít není nic
3 + 4; Ano, Windows store je funkční
5) Píše mi to, že je to nainstalované, ikdyž jsem ji odinstaloval (Účet Microsoft mám)...

-
- Přítel fóra
SZ poslána 

-
- Vzorný návštěvník
Bohužel nemám oprávnění psát soukromé zprávy,můžete mi napsat na mail pospa.josifek(zavináč) centrum.cz?? Ano, mám kolem 16:00 čas. 

-
- Vzorný návštěvník
Můžete lock, řešíme to přes mail.
Kdyby měl někdo stejný problém jako já, tak pomůže jedině reinstall.

Kdyby měl někdo stejný problém jako já, tak pomůže jedině reinstall.

- Pavuk29
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
OK 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

V pripadne akutnych problemov s chodom fora,

http://www.icq.com/people/267560078/