Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Režim spánku nefunkční

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Márty84
VIP
VIP

Re: Režim spánku nefunkční

#31 Příspěvek od Márty84 »

tepan píše:Téma prosím ještě nezamykejte.
OK :)
tepan píše:Vám každopádně moc děkuji,protože když už nic,tak aspoň počítač jede o poznání rychleji
Nemate zac! ;-) Smeti jsme vyhodili, ale problem bude v te aktualizaci firmware. Coz neni klasicky ovladac.
Treba tady http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 1243#N1419 je ten rozdil popsan takto
Ovladač je specifický typ softwaru používaný operačním systémem (Windows), který umožňuje provádění funkcí hardwarového zařízení, například tiskárny, zvukové karty nebo klávesnice.
Firmware jsou instrukce uložené v čipech připojených hardwarových zařízení. Příkladem zařízení, která používají firmware, jsou jednotky CD/DVD a pevné disky.
tepan píše:Mohu Ccleanerem Adw cleanerem a MBAM si to projíždět sám?nezkazím tím něco?Nebo mám raději vždy přijít sem?
Ccleanerem a ADWCleanerem muzete sam, zatim jsem se nesetkal s problemy. U MBAM uz trosku riziko je, miva nekdy falesny poplach, i kdyz uz je to delsi doba, co bych videl nejaky vetsi ulet. Ale zas kdyz to hodite do karanteny, tak to od tama zase muzete vytahnout, pokud to tedy nezbori system :D
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

tepan
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od tepan »

ještě chci podotknout,že mně strašně štve,že nemohu zkusit bod obnovení.Myslel jsem,že mám body obnovení udělané,ale jak vidno ,tak nemám.Nebo je možné,že tím,jak jsme čistili spolu systém,tak se body smazaly? (to byl jen dotaz).Prostě tam mám jenjeden jediný z 9.1.2015 a to m je jak se říká "mrtvýmu zimník".Škoda,že ty body nejdou nějak vrátit zpět do compu.

Márty84
VIP
VIP

#33 Příspěvek od Márty84 »

Pro smazani bodu obnovy se pouziva specialni prikaz pri mazani s OTM a OTL. Ani jeden z programu jsme nepouzili a i kdyby, tento prikaz davam jen kdyz jsou body obnovy zavirovane, coz nebyl tento pripad. Dalsi pouzite utility body obnovy nemazou. Mozna mate nastaveno malo mista pro vytvareni bodu a proto je jen jeden, nebo byly smazany nahodne, omylem, netusim. To nemam jak zjistit. Vratit zpet nejdou, muzete jen postupne odinstalovavat aktualizace, pripadne vratit stroj do tovarniho nastaveni a zakazat aktualizace. Pak by zrejme nepotreboval aktualizovat firmware a teoreticky by to melo fungovat. Akorat by zas byl system deravy.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

tepan
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od tepan »

Uz nevim s kym,ale s nekym odtud jsem par dni pred vami OTM pouzival...ale to je uz ted jedno...ted si najdu,jak se comp dava do tovarniho nastaveni,a asi to zkusim.Jen chci vedet,jestli mi zustanou nainstalovane hry a programy..a taky.respektive,jestli nebudu muset vse instalovat znovu...o hry mi ani tak nejde..spise programy

Márty84
VIP
VIP

#35 Příspěvek od Márty84 »

Dival jsem se, ani v tom minulem tematu OTM pouzito nebylo :?: Mate pravdu, ted uz je to uplne jedno. Proste body obnovy jsou fuc a vratit se nedaji.

Pri uvedeni pc do tovarniho nastaveni v nem nezustane vubec nic. Bude jako prave prinesene z obchodu. Takze samozrejme je nutna zaloha hlavne fotek a dokumentu atd. Pripadne i ulozene pozice her.

Ale jinak si nemyslim, ze by to byl dobry napad. Lepsi by bylo aktualizovat :)

tepan
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od tepan »

jenze ja v tech aktualizacich nejsem tak zbehlej..nechaval jsem to vzdy na Windows update...ted jsem ze stranek aktualizoval grafiku a zvukovku,ale co vse mam aktualizovat to nevim .Ve spravci zarizeni mi pise,ze je vse aktualni

Márty84
VIP
VIP

#37 Příspěvek od Márty84 »

Problem hlasi procesor. Spravce zarizeni tohle asi nehlida. Ani windows update, to je neco jineho. Nemate v okoli nekoho, kdo se v tom vyzna?

tepan
Návštěvník
Návštěvník

#38 Příspěvek od tepan »

no,pocitac mam sice jiz cca 4 roky stary,ale mohl bych ho zkusit hodit jim ho na prodejnu..vetsinou tam byvali (co se tyce vsech mych nakupu) ochotni...tak by mi snad za 2.3 stovky poradili.SNAD...doba je ZLA :)..proto vetsinou chdim sem...tady jsem z 95ti procent nasel napravu.Mně nejde o to,že se comp neprobudí tak jak má,to bych přežil,ale někdy,když hraju poker a comp mi usne těsně před začátkem turnaje a pak nabíhá cca6min,tak mám nervy nadrans...nicméně máte asi pravdu a nebude asi od věci ho tam hodit,aspoň mi projedou chlazení ,vyčistí,atd.To bude sice dražší,ale svůj comp mám rád.

Márty84
VIP
VIP

#39 Příspěvek od Márty84 »

Tak je tu moznost nastavit, aby se pc neuspaval :)

Pokud to mate kousek, za zeptani urcite nic nedate a domluvte se s nimi. Reknete, ze pc hlasi problem s Firmware a uvidite, co vam povi. Kazdopadne si zazalohujte data. V servisech mivaji nepekny zvyk, ze pc preinstalujou :arcisit:

tepan
Návštěvník
Návštěvník

#40 Příspěvek od tepan »

spanek jsem uz vyypnul...a az bude cas,tak do toho servisu zajdu...zatim diky

Márty84
VIP
VIP

#41 Příspěvek od Márty84 »

OK. Necham to otevrene, pak se ozvete :)

A neni zac! ;-)

Odpovědět