Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zamrznutí obrazu u PC

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
I kill your
Návštěvník
Návštěvník

Zamrznutí obrazu u PC

#1 Příspěvek od I kill your »

Dobrý den, mám takový problém který se mi stal s mým PC. Počítač mám od Vánoc takže vůbec nevím, co to mohlo způsobit. Večer jsem vypnul počítač, ale ráno když jsem ho zapnul, mi po chvíli zamrzl obraz, ale počítač stále jel. Tak jsem ho tedy vypnul ale po vypnutí se zapl jen počítač, nikoli obraz. Má grafická karta je MSI Radeon r9 270x Gaming 2g. Děkuji za všechny rady.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrznutí obrazu u PC

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste nejprve nastartovat do nouz. režimu a z něj proveďte obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

I kill your
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od I kill your »

Ale problém je v tom, že nevidím nic na obrazovce...a stejný problém mám i když to zapojím na druhou obrazovku/televizi.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste nastartovat do nouz. režimu. I z něj lze obnovu provést.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

jimmy_t
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od jimmy_t »

Dobrý den,

předpokládám, že nedostanete ani do biosu když "se nezapl obraz" natož do nouzového režimu, je to tak ? Potom se bude jednat o problém s hardwarem. Asi bych tedy zkontroloval, zda Vaše základní deska disponuje výstupem na monitor. Potom zkuste fyzicky vyjmout grafickou kartu a uvidíte zda PC naběhne s integrovanou grafikou.

pospa.josifek
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od pospa.josifek »

Omlouvám se za vstup, mám stejnou grafickou kartu, monitor se mi někdy zapne bez signálu (černá obrazovka). Stačí počítač vypnout tlačítkem a pak zase zapnout. Jakoby by mi nenaběhl BIOS. Konec vstupu. Jo a ještě : Karta by měla mít přepínání BIOSu, to to můžete zkusit.
Obrázek
Od 5.3.15 mám Win 8.1 64bit :)
A od 15.1.16 mám Win 10 64bit :)

JohnnieM
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JohnnieM »

Čau, omlouvám se za vpád. Jedna rychlá rada, když máš PC od vánoc, je určitě v záruce, tudíž bych to neřešil, a reklamoval bych, nezkoušej ho rozdělávat pokud je na něm pečeť od prodejce. Vypadá to na vadnou grafiku pokud to nebude špatně nastavené, ale pokud jsi ho jenom večer vypnul a ráno nenaběhl jen obraz tak to tomu napovídá.

Odpovědět