Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Blue Screen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Blue Screen
Mělo by to tak být. Jak to bude skutečně, se dozvíme, až to uděláš.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak jsem v nouzovem rezimu zmenil hodnotu z 1 na 4 a po restartu hazi aplikace instatnt reset chybu a pri spusteni v pocitace nejsou zadne aplikace a vse je jako na zacatku kdyz jsem ho dostal. Ale systemovy disk C je stejne zaplneny jako pred tim takze tam ty data podle me jsou ale pocitac je nechce nacist takze zkusim vratit v nouzovem rezimu hodnotu zpet a uvidim
Tak po zmene hodnoty zpet se pocitac obnovil v poradku a vse je jako predtim... akorat odinstaluji DropBox jelikoz po jeho instalaci se mi znovu obevil BlueScreen
To budeš odinstalovávat ještě spoustu aplikací. Obrať se na technickou podporu Lenovo, co s tím Instant Reset dělat.
Buď je třeba to odinstalovat nebo aktualizovat. Ten ovladač prostě obsahuje nějakou chybu.
Já ti s tím více nemůžu pomoci.
Ten Instant Reset je patrně součástí Lenovo Onekey Recovery, ale čert se v těch jejich kravinách vyznej.
Buď je třeba to odinstalovat nebo aktualizovat. Ten ovladač prostě obsahuje nějakou chybu.
Já ti s tím více nemůžu pomoci.
Ten Instant Reset je patrně součástí Lenovo Onekey Recovery, ale čert se v těch jejich kravinách vyznej.
Dobre, obratim se na Lenovo
dekuju moc za pomoc

Tak ať pochodíš.