Dobrý den,
při skenování svého pc jsem si všimla, že anitivir se na delší dobu zastaví při skenování "Rootkit". Po dokončení skenování mi hlásí, že je vše ok. Nevím, co s tím. Mohl by mi prosím, někdo poradit?
Předem děkuji Markéta
Rootkit
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Rootkit
Zdravim, pekny sobotni podvecer preji a vitam vas u nas na foru
Sken na rootkity mohl pouze trvat delsi dobu, jelikoz je to narocny sken a neni lehke rootkity odhalit
Ale mrknem, jestli se nam tam nic neskryva
Dejte prosim log z FRST http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=132509

Přispějete na provoz fóra?