Ahoj,
už to bude skoro rok, co hraji fifu na notebooku s pomocí drátového gamepadu xbox 360 controller. Před dvěma dny mi přestal gamepad během hry pracovat. Když se snažím ho znovu připojit přes USB, hlási mi to, že zařízení USB nebylo rozpoznáno (Unknown device). Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43). Ovladač od microsoftu mám nainstalovaný, zkoušel jsem i obnovit systém, ale problém je pořád stejný. Když gamepad připojím, na chvilku se rozsvítí a pak zhasne a objeví se chyba, kterou jsem popsal výše. Ostatní hardware, jako např. mobil, externí disk nebo flash disk, při připojení přes USB fungují správně. Gamepad je ještě v záruce.
Poradí někdo, prosím ?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zařízení USB nebylo rozpoznáno (gamepad xbox 360 controller)
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zařízení USB nebylo rozpoznáno (gamepad xbox 360 control
Zdravím!
Zkuste vyměnit propojovací kabel. Nezmění-li se situace, vyzkoušejte ho s jiným PC. Pokud bude stejný problém, reklamujte.
Zkuste vyměnit propojovací kabel. Nezmění-li se situace, vyzkoušejte ho s jiným PC. Pokud bude stejný problém, reklamujte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.