Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

LG PC Suite - URL Mal

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
silence-x
Návštěvník
Návštěvník

LG PC Suite - URL Mal

#1 Příspěvek od silence-x »

Dobrý den,

nevím, jestli mi tady s tím dokážete poradit, ale zkusím to.
Stáhla jsem software pro práci s mobilem v počítači - LG PC Suite - ze stránky výrobce lg.com.
Po na instalování a spuštění mi vyskočilo 5 hlášek z Avastu o zablokování nebezpečného souboru nebo stránky, kterou se tento program pokusil spustit z adresy dm02.gdms.lge.com a http://dm02.gdms.lge.com/csmg/b2c/clien ... e=PCSUITE5. Po zakázání automatických aktualizací se počet hlášek zredukoval na 2.
Otestovala jsem oba škodlivé odkazy ve virustotal.com a výsledek byl 0 detekcí na malware. Dokonce i Avast je tam netekoval jako potenciálně škodlivé.

Takže by mě zajímalo, zdali je použití LG PC Suite bezpečné?

I když nedivila bych se, kdyby se ze strany Avastu jednalo o falešný poplach... zdá se mi, že poslední dobou mívá často falešné detekce.

Roli
VIP
VIP

Re: LG PC Suite - URL Mal

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, sice nemám softíky tohoto druhu moc rád, ale můžeš jej klidně používat.

Antivir na nich detekuje komunikaci se servrem výrobce (aktualizace, synchronizace, cloud, ......), případně projedou PC kvůli obrázkům, hudbě, ........ aby byli hned při ruce.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

silence-x
Návštěvník
Návštěvník

Re: LG PC Suite - URL Mal

#3 Příspěvek od silence-x »

OK.
Díky :)

Roli
VIP
VIP