Xbox je Xbox, spíš jde o to aby tam ten shop byl ještě za půl roku.verunka1242 píše:je to dobry vyber?
No to já nevím kdy a kdo zlevní.verunka1242 píše:nemam radeji jeste pockat jestli to daji nekde levneji?

Moderátor: Moderátoři
Xbox je Xbox, spíš jde o to aby tam ten shop byl ještě za půl roku.verunka1242 píše:je to dobry vyber?
No to já nevím kdy a kdo zlevní.verunka1242 píše:nemam radeji jeste pockat jestli to daji nekde levneji?

No to já vím, ale stejně nedoporučuji mazat, maximálně stopnout službu.verunka1242 píše:Aktualiza zadne uz nejsou windows uz nepodporuje windows xp

Za tuhle cenu herní noťas nebude, to bys musela přitlačit.verunka1242 píše:Jo to je lepšíprosim doporučil by si mi nějaký noťas do 10 tisíc tak trochu herní a trochu pracovní :/

Jenže rozdíl ceny mezi 8GB a 4GB RAM není tak propastný jeko když chceš výkonější noťas na hry.verunka1242 píše:Na půl pracovní a na půl herní takže ne 8gb ram ale 4gb ram stačil

Holka zlatá to bys opravdu za ty peníze chtěla trochu moc, buď to bude slušnější dvoujádro nebo slabší čtyřjádro.verunka1242 píše:Aby mel nejak. 4 a vice jadra; 2,5-3Ghz;4-8gb RAM