Měla jsem ho hodně zasekaný ???

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o prevetivku ...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o prevetivku ...
Zdravím ... chlapec se vylepšil ... 
- Stahnete a spustte
- Ponechte zatrzitkou pouze u volby Remote disinfection tools
- Kliknete na Run
Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
Trojana ??? že ani Avast ho nepodchytil ...
Jinak provedu ...
Jen dotaz .... Cc mám .... měla bych ho přeinstalovat?? Ccleanerem 1-2x měsičně poctivě čistím a opravuji registry.
Naposled ale mi to nechtělo vůbec odinstalovat nějaký program, co jsem omylem stáhla ... Ted nedávno po mě chtěl FFox nějaké aktualizace a mám takový pocit, že to nebyl pravý FFox ....
Jinak provedu ...
Jen dotaz .... Cc mám .... měla bych ho přeinstalovat?? Ccleanerem 1-2x měsičně poctivě čistím a opravuji registry.
Naposled ale mi to nechtělo vůbec odinstalovat nějaký program, co jsem omylem stáhla ... Ted nedávno po mě chtěl FFox nějaké aktualizace a mám takový pocit, že to nebyl pravý FFox ....
program stažen, vyčištěno Cc 2x aplkace a 2x registry .... čisto ...
.... jen mi Avast již několikrát psal, že tam mám nějaký snipsmart či tak nějak (doplněk FF) a nejde mi odstranit nebo lépe nepodařilo se mu to ...
.... jen mi Avast již několikrát psal, že tam mám nějaký snipsmart či tak nějak (doplněk FF) a nejde mi odstranit nebo lépe nepodařilo se mu to ...
Jinak MOC Vyosku děkuji za Vaši pomoc, přeji Vám hezké svátky a hoooooodně zdraví a štěstí po celý nový rok ....
Jste tu nejlepší ...

Jste tu nejlepší ...

Přispějete na provoz fóra?