Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Zdravím, pořád je s PC stejný problém. A navíc jsem teď v karanténě aviry našel DR/Delphi.Gen opět v System Volume Information. Předtím mi během testu Avira hlásila jako vir program FRST a včera jsem to znovu pravděpodobně ignoroval a nevšiml si co Avira ve skutečnosti hlásí.
Antiviry obcas nami pouzivane programy hlasi jako havet, protoze lezou hluboko do systemu, aby byly v logu potrebne informace.
Na havet v SVI je nejlepsi postup je proste vymazat.
Jelikoz je Avira jedina, ktera hlasi problem a navic vlastne nerika, kde ten problem vidi, nemam co mazat. Zadny jiny sken nic neukazuje.
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Program nic nenašel a ten ohlášený vir v System Volume Information byl zřejmě také součást FRST, protože samotný FRST byl podle logů hlášen jako stejný typ viru, tedy DR/Delphi.Gen. Problém s Avirou ale pořád trvá, takže asi nemá smysl to řešit pokud byl PC několikrát proskenován a nebylo nic nalezeno že?
Podle mne je to falesna detekce Aviry. Tech skeneru bylo opravdu hodne a nic nenasvedcuje nejakemu problemu. Navic ani sama Avira nenasla v nouzovem rezimu nic a pocitac funguje normalne, jak jste psal.
Pomoct by mohla mozna technicka podpora Aviry, ale pokud jde o free verzi, nevim, jestli by spolupracovali
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz