Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problem s WindowsUpdate po vycisteni pc

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Andy777
Návštěvník
Návštěvník

Re: problem s WindowsUpdate po vycisteni pc

#46 Příspěvek od Andy777 »

Dobre, tak super a diky za radu a nejvic dekuju za vycisteni pocitace :-)

akorat teda nevim, co s tema aktualizacema, vypada to, ze to na to nemelo nejaky vliv... aktualizace jeste driv pro ten win defender probehly uspesne, ale stale tech 8 aktualizaci, co se tykaji MS Office a Microsoft.NET Framework, porad nechteji fungovat...
ani kdyz to stahnu rucne ze stranek microsoftu..

tak nevim jestli to nechat byt, ze to treba nebude mit vliv na pc, ale nevim, jak to bude treba s ostatnimi dulezitymi aktualizacemi, jestli pujdou nebo ne... navic se mi vzdy pri spusteni pc objevej ty instalacky, ze se instaluji aktualizace, ale pritom se nic jakoby nedeje, jen se ten setup spusti treba tak 5x a nekdy treba jen 3x .. :(

Márty84
VIP
VIP

#47 Příspěvek od Márty84 »

Nemate zac! :)

Predpokladal jsem, ze to problem s aktualizacema nevyresi.
Nejlepe by bylo kontaktovat technickou podporu microsoftu. Ti by meli nejlepe vedet, co je to za aktualizace a jestli jsou pro vas pocitac potrebne, ci nikoliv :?:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Andy777
Návštěvník
Návštěvník

#48 Příspěvek od Andy777 »

Dobre, ja je zkusim informovat :-) treba bude nejaka sance, ze to vyresej... nebo jeste odinstaluju Microsoft Office, kdyz to dela problem a budu doufat, ze ostatni dulezite akutalizace pujdou :-)

Márty84
VIP
VIP

#49 Příspěvek od Márty84 »

Zkuste jim napsat, pripadne zavolat. Office bych zatim nechal.

Tema necham zatim otevrene, kdyby neco poradili, muzem to vyzkouset. Dejte vedet ;-)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Andy777
Návštěvník
Návštěvník

#50 Příspěvek od Andy777 »

Tak jsem zkoušela několik věcí přímo na webu Microsoftu... jako jejich online pomoc, stáhnout balíčky s aktualizacema a nainstalovat to ručně, ale ani to nefungovalo... je dost možné, že mi něco chybí... nějaké důležité aktualizace mně však jdou a některé ne... tak nevím...

možná to budu zkoušet ještě nějaký čas a když nic nepomůže, tak hodím PC do továrního nastavení

a děkuji za trpělivost a dlouho otevřené téma :-)

Márty84
VIP
VIP

#51 Příspěvek od Márty84 »

Je docela smutne, ze oni sami (kdyz je to jejich produkt) neumi prijit na to, proc to nejde, pripadne aspon oznamit, ceho se ty aktualizace tykaji a jestli do vaseho pc patri, nebo by tam ani byt nemely (a proto to nejde) :roll:

Jiste je, ze haveti to neni, protoze to by nesly zadne aktualizace.

Budu rad, kdyz pak date vedet, jak to dopadlo :-)

Zatim se mejte a drzim palce :bye:

Odpovědět