Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobre, doinstalujte veci, ktere jsem napsal vyse. Prozatim nemate zac a zitra se ozvete dobrou noc
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
mám nainstalované. Myslím že bychom to mohli poklidit Ve FC4 mi to stále občas při pohybu prostředím trochu seká, bude to asi hardwearová záležitost, nedostatečná průchodnost sběrnice na základové desce. Asi výkon CPU a GPU převyšuje průchodnost deskou
s timto uz Vam tu neporadime... tady jsme na bezpecnostnim foru, PC bylo zbaveno zbytecnosti a adwaru, ale s herni problematikou dostatecne zkusenosti nemame.
A pokud nejsou dotazy ci jine problemy, je to ode mne vse.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
stáhl jsem a spustil jsem..... a vyjel mi následující log.
# DelFix v10.8 - Logfile created 07/12/2014 at 12:53:09
# Updated 29/07/2014 by Xplode
# Username : Semerádovi - HAF
# Operating System : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)
tato verze by mela byt bez adwaru, ale je dobre vzdy (pri instalaci cehokoli) pred dalsim klikem na Next zkontrolovat, jestli tam neni nejaka ta fajfka navic
Preji Vam prijemnou adventni nedeli... mejte se a treba zase nekdy