Ahoj, je nejaka souhrnna el. adresa kam se da zaslat virus, ktery jeste antiviry nedetekuji (aby se dostal k av firmam)?
(dle virustotal.com)
priklad: https://www.virustotal.com/cs/file/6420 ... 1416842671
predem dekuju
E.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
kam zaslat virus, pokud jej nedetekuji antiviry
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kam zaslat virus, pokud jej nedetekuji antiviry
Zdravím!
Tím, že ho některé antiviry detekují na VT je dáno, že ho právě detekují. A ty antivir, které mlčí k tomu dojdou časem. Pokud ne, je to pro vás signál, abyste si takový AV nepořizoval.
Tím, že ho některé antiviry detekují na VT je dáno, že ho právě detekují. A ty antivir, které mlčí k tomu dojdou časem. Pokud ne, je to pro vás signál, abyste si takový AV nepořizoval.

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
urychlit detekci by slo zaslanim viru dane firme ne?
btw tento vir mam 3 dny, odkaz na VT ukazuje, ze 3 dny nemusi stacit pro detekci ani u AV ktere jiste oznacite jako kvalitni .. eset, symantec, kasperski ..
btw tento vir mam 3 dny, odkaz na VT ukazuje, ze 3 dny nemusi stacit pro detekci ani u AV ktere jiste oznacite jako kvalitni .. eset, symantec, kasperski ..
Dobrý den,
můžete antivirové firmě, od které máte antivir.
To Vám přišlo emailem jako pohledávka? Jde o nový vir, emaily se začali dnes rozesílat, takže brzy jej detekovat budou
.
můžete antivirové firmě, od které máte antivir.
To Vám přišlo emailem jako pohledávka? Jde o nový vir, emaily se začali dnes rozesílat, takže brzy jej detekovat budou

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.