Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
modrá smrt opakovaně
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: modrá smrt opakovaně
Takže dopňuji včerejší info : jedná se o sí´tový adaptér TP-Link Gagabait PCI Expres model TG-3468 a verze ovladače 7.050.1123 2011. Insatalováno z přiloženého CD u s´ítové karty. Jak podotýkám problémy začali až po přidání tohoto síťového adaptéru. začnu tedy tím co jsi mi radil včera.
Takže jsem odinstaloval daemon tools... zavedl verifier..... a po restartu opět modrá smrt, respektivě nešel vůbec zavést operační systém několikrát házelo to pořád do modré obrazovky. Takže dle pokynu jsem musel odstavit verifier. Ještě přikládám zip posledního pádu, při zavedení toho verifieru. Takže co teď? Mám stáhnout ten MB Win7 rar?
- Přílohy
-
- 112314-23368-01.zip
- (21.89 KiB) Staženo 98 x
Stáhni tento soubor a ZIP archiv rozbal. Ve správci zařízení, v uzlu Síťové adaptéry najdi ten TP-LINK, klikni na něho pravým myšítkem a zvol Aktualizovat Software Ovladače. Aktualizuj ovladačem ze složky, kam se rozbalil ten ZIP archiv.
(TG-3468_V2_120308\TG-3468_V2_120308\Windows 7 64bit)
(TG-3468_V2_120308\TG-3468_V2_120308\Windows 7 64bit)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Mám 32 bit systém tak je to ta položka win7 32 bit že ano...
Ten soubor MB WIN7 ATK.rar (viz. příspěvek na předchozí straně) jsi stáhl a nainstaloval?
Verifier totiž zachytil chybu v ovladači ASACPI.sys, který je součástí ATK0110.
Archiv MB WIN7 ATK.rar právě obsahuje aktualizaci tohoto ovladače.
Verifier totiž zachytil chybu v ovladači ASACPI.sys, který je součástí ATK0110.
Archiv MB WIN7 ATK.rar právě obsahuje aktualizaci tohoto ovladače.
Ano, moje chyba.Mám 32 bit systém tak je to ta položka win7 32 bit že ano...
Takže ovladač síťové karty aktualizován.... Jinak ten MB WIN7 ATK.rar jsem neinstaloval...... zatím. Mám instalovat ?
No rozhodně ano, protože to bude patrně ten původce problémů.
Pak dej vědět, jak se systém chová.
Pak dej vědět, jak se systém chová.
Ahoj tak mám staženo, ale nevím jak se to vůbec instaluje... můžeš mi poradit ? Protože mě se zdá, že je to verze pro 64 bitové systémy.... stáhnu ... rozbalím na plochu ... první složka 64.... rozkliknu ein7, win 2000, vinvista... ale nejde mi to nainstalovat
nebo nevím jak tedy.

Spusť soubor MB_WIN7_ATK\MB WIN7 ATK\32\AsAcpiIns.exe
promiň ale já tam vůbec nemám ten spouštěcí odkaz pro 32 bitové systémy... pouze pro 64... a to samozřejmě nejde.píše to verze souboru není kontabilní se spuštěnou verzí systému windows.... Takže jestli by jsi byl tak hodnej a podíval se na ten odkaz fakt vážně tam ten spouštěcí odkaz není... děkuji moc.
Ahoj takže ted už při stažení tam byla ta 32 bit verze takže jsem spustil ten exe soubor najelo černé okénko něco proběhlo a comp se restartoval takže předpokládám, že tím je to hotovo..... takže ted co čekat jak se bude comp chovat ? Jinak moc děkuji a velmi si cením Tvojí a defacto Vaší práce. Takže Vás rád podpořím sms ... i kdyby to nemělo pomoci (myslím můj problém
)... sice to nebude kdovíjak vysoká suma, ale rozhodně podpořím takže fakt velmi děkuji.

Každá koruna fóru prospěje
Jinak myslím, že tady všichni máme radost už jen z toho, když se podaří problém vyřešit a zbavit člověka nějakého trápení
Sám jsem zvědavý, jak si počítač povede, tak dej určitě vědět.
V případě, že by opět došlo k pádu, zkus znovu spustit Verifier.

Jinak myslím, že tady všichni máme radost už jen z toho, když se podaří problém vyřešit a zbavit člověka nějakého trápení

Sám jsem zvědavý, jak si počítač povede, tak dej určitě vědět.
V případě, že by opět došlo k pádu, zkus znovu spustit Verifier.
Ahoj ještě jsem se chtěl zeptat na jednu věc konzultoval jsem ještě můj problém s jedním chlápkem co dělá sítě : A ten mi sdělil tohle.... Já mám tuhle konfiguraci procesor AMD Athlon, 64x2 Dual Core procesor 4800, pamět 4 096 MB a .... základní deska ASUSTeK Computer INC. M2N-X s tím že na tomhle mi to prý běhat nebude protože, PCI sběrnice má max rychlost 133 MBit a na tom mi prý 1 GB běhat nebude a dále že s největší parvděpodobností mám problém s revizí PCI sběrnice, sítovka prý třeba vyžaduje verzi 2.3 a já mám pouze 2.1....... Chtěl jsem se tě zeptat jestli by to mělo nějaký reálný základ. Děkuji. Protože pokud by to byla pravda tak tím pádem by mi nezbylo než jet na té 100 Mb sítovce a nepomohlo by nic a zkrátka ta základní deka není na 1 gb sítovku do PCI slotu
( Píšu to laicky a potřebuju znát tvůj ... váš názor..... Díky moc
P.S. Nevím jak je ten jeho názor relevantní proto jsem radši přehodil na tu 100 Mb sítovku (jak se to bude chovat) a taky než se někdo vyjádří jestli tedy defacto na tuhle základní desku jsem mohl vůbec tu gigovou kartu přidat. Jinak včera jsme to řešili a opět dneska ráno pád do modré smrti.... verifier nejde zavést.... nenajede systém poněkolikrát jsem zkoušel tak jsem ho odstavil.
P.S. No a ted mi znovu psal, že ta sítovka tam může být že je do pcie slotu takže nevím.Že je třeba odladit kompatibilitu třeba vyzkoušet jinou síťovku s jiným chipsetem Co radíte... dát zpátky na tu gigovou, nebo jet na tu 100 jak se to bude chovat, přeinstalovat systém.... už vůbec nevím.
P.S. V příloze opět zip toho posledního pádu.

P.S. Nevím jak je ten jeho názor relevantní proto jsem radši přehodil na tu 100 Mb sítovku (jak se to bude chovat) a taky než se někdo vyjádří jestli tedy defacto na tuhle základní desku jsem mohl vůbec tu gigovou kartu přidat. Jinak včera jsme to řešili a opět dneska ráno pád do modré smrti.... verifier nejde zavést.... nenajede systém poněkolikrát jsem zkoušel tak jsem ho odstavil.
P.S. No a ted mi znovu psal, že ta sítovka tam může být že je do pcie slotu takže nevím.Že je třeba odladit kompatibilitu třeba vyzkoušet jinou síťovku s jiným chipsetem Co radíte... dát zpátky na tu gigovou, nebo jet na tu 100 jak se to bude chovat, přeinstalovat systém.... už vůbec nevím.
P.S. V příloze opět zip toho posledního pádu.
- Přílohy
-
- 112414-25677-01.zip
- (22.5 KiB) Staženo 101 x
otazka skor znie:
preco bolo menena 100M karta za 1G ?
ak bola funkcna, nebol dovod ju menit
ak bola pointa "za lepsiu" tak to ma zmysel, len vtedy, ak mas aj dalej "do sveta" vhodne pripojenie
t.j. najblizsi switch ma Gbic port, je privedena optika apod.
preco bolo menena 100M karta za 1G ?
ak bola funkcna, nebol dovod ju menit
ak bola pointa "za lepsiu" tak to ma zmysel, len vtedy, ak mas aj dalej "do sveta" vhodne pripojenie
t.j. najblizsi switch ma Gbic port, je privedena optika apod.
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/