Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Ďalšia kontrola vírusovej truhly
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ďalšia kontrola vírusovej truhly
Dobrý deň, pred pár týždňami som tu riešil pár súborov vo vírusovej truhle. Váš moderátor Vyosek všetky označil ako háveď. Včera Avast chytil šesť prírastkov, takže prikladám screen truhly. Poprosím niekoho o vytriedenie, či je to všetko háveď, alebo či tam je nejaký falošný poplach.
http://leteckaposta.cz/600298492
http://leteckaposta.cz/600298492

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------
Re: Ďalšia kontrola vírusovej truhly
Zdravim
To si porad nechavate skenovat ty nelegalni windows??

Áno, je stále nelegálny. Nechcem však od vás, aby ste tam dali voľajaké skenery, len aby ste mi vytriedili zbytočnosti od normálnych vecí.

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------

Tak mi aspoň povedzte, či je to všetko háveď, alebo či sú tam aj normálne súbory, ktoré sú falošnými poplachmi.

Ja myslel ze jste z predchozi odpovedi pochopil, ze Vam nepomuzeme, jelikoz opakovane zadate o pomoc (a je jedno jakoukoli) na nelegalni system...
Tak mi povedzte aspoň, či je to všetko háveď. Nemusíte mi to teda vytrieďovať, len povedať buď, že je to všetko háveď, alebo, že sú tam aj falošné poplachy. Prosím.

Co je nejasneho na tom, ze Vam neurcime=nepomuzeme s urcenim skodlivych veci, jelikoz tim bychom Vam poskytli pomoc\podporu a tim porusili pravidla fora...
Ale predtým ste mi pomohli.

Ano, vyjimecne, tentkrate jiz vyjimky delat nebudeme, jelikoz si takto budete zadat o pomoc porad a stale...
Timto bych tema i uzavrel, jelikoz odporuje pravidlum fora.
Timto bych tema i uzavrel, jelikoz odporuje pravidlum fora.
No dobre, teda, nejde o nič výnimočné, neublížili ste mi tým, skrátka to budem mať v tej truhle. Tak ja vám to prepáčim, dobre? Môžete tému zamknúť.

I kdybyste mi to "neprepacil", tak mi to rozhodne zily trhat nebude a budu stale klidne spat...
V truhle si mejte co chcete, jak havet, tak i treba legitimni soubory - je jen Vas co si tam umistite

V truhle si mejte co chcete, jak havet, tak i treba legitimni soubory - je jen Vas co si tam umistite