Není třeba se omlouvat a nezapomeu, protože jakmile sem něco napíšeš vím o tom.Marial píše:Omlouvám se za toto přerušení a snad na mě nezapomenete

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prevence
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prevence
Tak všechny pozůstatky programů se mi snad podařilo odstranit. HD tune jsem nechal projet a pouze u health jsem zpozoroval dvě žluté položky. Ostatní parametry byly v pořádku.
Na MEMTEST zatím nemám čas, ale velmi děkuji za nabídnutou možnost.
Počítač je rozhodně rychlejší než na začátku čištění. Moc vám děkuji za pomoc a velmi milý přístup!
Na MEMTEST zatím nemám čas, ale velmi děkuji za nabídnutou možnost.
Počítač je rozhodně rychlejší než na začátku čištění. Moc vám děkuji za pomoc a velmi milý přístup!

Re: Prevence
Není vůbec zač, ale ještě bych si počkal na ten Memtest - pro jistotu, nespěchá toMarial píše:Na MEMTEST zatím nemám čas, ale velmi děkuji za nabídnutou možnost.