Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak zjistím kolik W mi spotřebuje graf. karta?

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Krtek135
Návštěvník
Návštěvník

Jak zjistím kolik W mi spotřebuje graf. karta?

#1 Příspěvek od Krtek135 »

Ahoj chtěl bych se zeptat jak zjistím kolik W mi spotřebuje graf. karta? A nebo jestli to někdo nevíte. Mám Ati radeon 3000 moc děkuji :-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zjistím kolik W mi spotřebuje graf. karta?

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Změřit se to v dom.podmínkách nedá. Vyhledejte si na netu její specifikaci a tam byste se měl dovědět její příkon.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Krtek135
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Krtek135 »

Hledám, hledám a nic nemůžu najít :-/ :-(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud jste tu kartu kupoval jako díl, mělo by to být uvedeno v papírech, ke kartě přiložených. Je to tak důležité?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

KEO
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od KEO »

Orientacne by som to skusil zmerat, ze merakom na prikon zmeram stav po nabehu PC. Potom to zatazim nejakou utilitkou, benchmarkom pre grafiku. Odmeram a vypocitam rozdiel.
Čínske príslovie: Víno pi z pohára, vedomosti z veľkej čaše.---Hebbel: Často je treba väčšej odvahy k tomu, svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť.---Konfucius: Mudrc hľadá všetko v sebe, nerozumný človek všetko v druhom.---Edison: Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.---Plutarchus: Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň sa kýve častejšie.---Wang Čchung: Ak sa začneš učiť, poznáš, ako málo vieš. Ak začneš učiť iných, poznáš, aké je to ťažké poslanie.--- Michelangelo: Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko, nie je dokonalosť maličkosťou.---Seneca: Rozumný je ten, kto skôr premýšľa, než uverí.---O.Wilde: Starci všetkému veria. Muži o všetkom pochybujú. Mladí všetko vedia.---Konfucius: Dobrý liek chutí horko, dobrá rada drása dušu.

Odpovědět