Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s RAM? Nebo něco jiného?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Problém s RAM? Nebo něco jiného?
- Já bych viděl problém v tom "runtime". Bohužel nevím co to znamená, v tomto jsem laik, ale o "runtime" se zmiňovali i v tomto CAD tipu: http://www.cadforum.cz/cadforum/chyba-a ... t-tip10088
- Co se týče reinstalace AutoCADu, tak to už jsem zkoušel několikrát. Dokonce i s vypnutým antivirem. Také jsem zkoušel nainstalovat starší verzi AutoCADu a problém byl stejný.
- Zítra zkusím nainstalovat ty aktualizace, které mají vyjít.
- Teď když se dívám na ten CAD tip, který jsem už odkazoval výše, tak je tam nová aktualizace textu a to tato:
Chybu lze v některých případech obejít nastavením klíče Registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\LoadAppInit_DLLs
Hodnotu LoadAppInit_DLLs změńte na 0.
- Co se týče reinstalace AutoCADu, tak to už jsem zkoušel několikrát. Dokonce i s vypnutým antivirem. Také jsem zkoušel nainstalovat starší verzi AutoCADu a problém byl stejný.
- Zítra zkusím nainstalovat ty aktualizace, které mají vyjít.
- Teď když se dívám na ten CAD tip, který jsem už odkazoval výše, tak je tam nová aktualizace textu a to tato:
Chybu lze v některých případech obejít nastavením klíče Registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\LoadAppInit_DLLs
Hodnotu LoadAppInit_DLLs změńte na 0.

Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
AutoCad stále nejede ani po aktualizacích (instaloval jsem dokonce i volitelné aktualizace).
Použil jsem ten nástroj co má vyčistit .NET.
Jde o verzi 2015, ale zkoušel jsem i 2014 a stejný problém.
Použil jsem ten nástroj co má vyčistit .NET.
Jde o verzi 2015, ale zkoušel jsem i 2014 a stejný problém.
Nastal problém č. 2. Přestal mi fungovat další produkt od Autodesku, pravděpodobně po zásahu do .NET Nevyskočí žádná chyba, program se neotevře a jen se odešle hlášení do Autodesku. Provádím obnovu systému zpět do doby před zásahem. Program nutně potřebuji funkční
Dobre, provedte bod obnovy.
Tak ostatní programy od Autodesk už fungují, s AutoCADem je pořád problém. Začínám uvažovat, jestli se to stále hodí na fórum viry.cz, jelikož předpokládám, že v tom asi nějaký virus nebude. Nebo se mýlím?

- Stahnete a spustte DelFix - https://toolslib.net/downloads/viewdownload/2-delfix/
- Oznacte jen moznost "Remove disinfection tools"
- kliknete na Run

Tak tedy moc děkuji za všechnu pomoc a za rady. Opravdu si toho vážím. Problém budu dále řešit přímo s podporou Autodesku a jakmile budu mít nějaké řešení, napíšu ho zde.
Ještě jednou veliké DÍKY
Ještě jednou veliké DÍKY

Nemate zac, rad jsem v ramci schopnosti pomohl 
Tema nechame odemcene a budu cekat na Vasi odpoved.

Tema nechame odemcene a budu cekat na Vasi odpoved.
Tak u české podpory Autodesku jsem narazil. Odkázali mě na nějaké celosvětové fórum, protože mám studentskou verzi a tak mně pomáhat nebudou (prostě jim nevydělám peníze ... ). Budu pátrat dál