Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Před pár dny mu na googlu vyskakovalo podobné chování, jako v předchozím topicu (Vaše počítačová síť je zdrojem neobvyklého provozu). Taky jsem normálně hledal na googlu.
Asi po dnu problém přestal.
Je to tedy již v pořádku a nic nemusím dělat?
Adwcleaner nic nenašel, MBAM taky nic.
Mám to ingorovat nebo proto mám ještě něco udělat?
Kdyz jsem pred nejakou dobou googlil veci ohledne viru a celou hodinu lezl na ruzne odkazy s podobnou tematikou, zaclo mi to vyskakovat taky (jiny vyhledavac nehlasil nic). Po nejake chvili to zase prestalo a od te doby je klid. Takze pokud nejsou s pc nejake potize, neresil bych to.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
MiranDAA píše:
Mám to ingorovat nebo proto mám ještě něco udělat?
Ahoj, obrnit se trpělivostí - ono to odezní samo
Google vidí jen adresu providera (Starnet) kde může být připojeno i 250 účastníků
a jestli jich více zrovna googlí tak se to takhle vyhodnotí.
Captcha je ochrana proti spambootovi, kterého tam na síti někdo může mít a zhlcovat provoz
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Dobrý den
Pro MiranDAA - nevím, jak se to stalo vám, mě se to stalo kvůli aplikaci Firefox Developer Edition, která se po mém zákroku chtěla někam připojit. Jinak, přeji vám hodně štěstí s vyřešením vašeho problému .
Mne sa to stalo na pocitaci, ktory bol cisty, ale firefox mal ulozene nieco v svojej cache. Po jej premazani a restarte, to bolo ok.
Firefox v poslednych verziach zmenil nejak sifrovanie a niekolko webov malo problem. Mozno je tam suvis.
Čínske príslovie: Víno pi z pohára, vedomosti z veľkej čaše.---Hebbel: Často je treba väčšej odvahy k tomu, svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť.---Konfucius: Mudrc hľadá všetko v sebe, nerozumný človek všetko v druhom.---Edison: Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.---Plutarchus: Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň sa kýve častejšie.---Wang Čchung: Ak sa začneš učiť, poznáš, ako málo vieš. Ak začneš učiť iných, poznáš, aké je to ťažké poslanie.--- Michelangelo: Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko, nie je dokonalosť maličkosťou.---Seneca: Rozumný je ten, kto skôr premýšľa, než uverí.---O.Wilde: Starci všetkému veria. Muži o všetkom pochybujú. Mladí všetko vedia.---Konfucius: Dobrý liek chutí horko, dobrá rada drása dušu.
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).