No to áno, ale to sa tie programy nevedia pozrieť do Koša a vytriediť zbytočnosti? Musia vysypať celý Koš?

Mimochodom, tie veci MOŽNO ešte budem potrebovať. Čo potom?

Môžete sa aj vy pozrieť do svojho Koša, aké súbory tam máte. Zamyslite sa, čo ak tie súbory budete ešte potrebovať? Ja som taký typ používateľa, že prvoradé je pre mňa Office - Word, Excel, PowerPoint (som aj amatérsky spisovateľ) a vtedy sú možné také veci, že toto ešte budem potrebovať.

Hoci, počul som, že existujú aj také programy, ktoré vám vrátia naspäť súbory z Koša, ktorý sme vysypali. Podporuje vaše fórum také programy?

A mimochodom, teraz som si spomenul: ako v tom Koši môže byť bordel, veď keď sa pozriem do Koša, mám tam iba súbory, ktoré som odstránil.

No to áno. Ja som rozhodne proti byrokracii. Nenávidím byrokraciu (Obráťte sa na toho a toho...Nemáme právomoci povedať vám to...Je v našich pravidlách). Skrátka, neznášam byrokraciu.

Takže tému "Nelegálne systémy" už takisto zatvárame?

Tak to áno. Ale ja AdwCleanerom čistím pravidelne, každý mesiac. Nemalo by to fungovať?

Tak to áno. Neznášam chaos.

Mimochodom, tuším sme otvorili ďalšiu šípku. Zdá sa mi, že ten chaos sa čoraz viac zväčšuje.