Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Otvíraní nechtěných webových stránek
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Otvíraní nechtěných webových stránek
Nebude to mít vliv na nastavení prohlížeče (záložky, jejich umístění apod.)? Vždycky když nainstaluji novou verzi Mozilly, tak mi dva dny trvá, než to předělám do podoby, na kterou jsem zvyklá.
Taky nepomáhá, nemůže být chyba na straně poskytovatele připojení? Objeví se klasická hláška: Vypršel čas spojení...
Ja si myslim ze by nebylo od veci at to proveri ale pripojeni na ten web funguje, ale at na to mrkne - mozna to blokuje i antivir - zkuste jej docasne vypnout....
Žel, nepomohlo ani vypnout antivir. Tak jim napíšu a do zítra snad budu mít odpověď.
Zatím mockrát děkuju za pomoc.
Zatím mockrát děkuju za pomoc.
Nemate zac, pak napiste jak jste dopadla 
Tak už mám odpověď. Prý "stránka blog.cz nebyla dostupná z ip adresy, přes kterou jste přistupovala do internetu", ale přesný důvod zjišťují.
Ještě jednou děkuju za pomoc!
Ještě jednou děkuju za pomoc!
Nemate zac, rad jsem pomohl

Přispějete na provoz fóra?