Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nerozvážné použití Adwcleaneru....

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
medek
Návštěvník
Návštěvník

Nerozvážné použití Adwcleaneru....

#1 Příspěvek od medek »

Všechny Vás moc zdravím a prosím o pomoc.

Použila jsem hooodně neuváženě Adwcleaner (kdysi mi moc pomohl, tak ho mám pořád v PC )
Se staženým programem na formátování externího disku jsem nainstalovala do internetového prohlížeče stránku "websearches", které jsem se nemohla zbavit :roll:
Adwcleaner ji odstranil....

Od té chvíle mi nejdou otevřít zástupci instal. programů na ploše, ze startu nespustím hledání, nastavení, programy a i z hlavního panelu zmizela ikona síťového připojení. Textový dokument Word otevřu jen po přepsání koncovky doc na txt (v procesem pak běží winword.exe) a ve wordu se nedá pracovat.
Na internet se dostanu pouze díky odkazům ve stažených souborech.
Aby toho nebylo málo, zjistila jsem, že se nemůžu vrátit k žádnému bodu obnovení - obnova systému byla vypnutá a z externího disku jsem smazala staré zálohy.
Když se daří, tak se daří - mírně řečeno si sypu popel na hlavu, ale co už teď....
Je nějaká jiná možnost opravy, nebo půjde pouze přeinstalovat celé WINXP? Prosím o radu....
Přidám do přílohy co Adwcleaner smazal :?:
Moc děkuju....
AdwCleaner.rar
(5.46 KiB) Staženo 127 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nerozvážné použití Adwcleaneru....

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Váš problém by s ADW neměl mít nic společného. ADW maže pouze ADWary a některé zbytečnosti. Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

medek
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od medek »

No, právě obnovu použít nemůžu. Nemám jediný uložený bod obnovy.
V září skončil PC monitor a nenaběhl OS počítače, PC si odnesl odborník k přeinstalování.
Nemám instalační CD, ale chtěl to dát dohromady podle informací a klíče na bedně PC pomocí internetu.
Bohužel zůstala od něj vypnutá obnova systému. Já s tim nepočítal a teprve při problémech po čištění Adw jsem na to přišla.
Pokud to Adwcleaner nezpůsobil, pak nerozumim co se stalo - k problému došlo bezprostředně po použití Adw.
:?:
AdwCleaner.rar
(5.46 KiB) Staženo 118 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Něco jsem si přečetl a zjistil, že ADW ve verzi 4.001 byla stažena, protože obsahovala chyby a nyní se zpět používá tato: https://toolslib.net/downloads/viewdown ... dwcleaner/ . Bohužel se asi stalo, že jste si tím poškodil systém a opravu bez instalačky nebude možná. Insatal kopii byste měl mít, pokud máte legální OS. Buď ve formě CD/DVD, nebo by měl být obraz instalačky nakopírován na zvl. oddílu disku, který je přístupný při zapnutí PC přs některou "F" klávsu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Zkuste je jedou spustit ADW >Tools>Quarantine manager a vrátit smazané položky.

Varování:

medek
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od medek »

Obnovit fungování OS se mi přes Restore v Adw nepodařilo.
XP legální jsou, ale počítač mám po jiném majiteli už bez CD...
OS nechám radši přeinstalovat pač nejsem zdatný uživatel.

Děkuji za ochotu a radu.

PS: tento je nejkrásnější :arcisit:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)

Varování:

Zamčeno