Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Tak asi jsem to zakřiknul U notebooku používám externí klávesnici, protože vestavěnou jsem si polil a špatně funguje. Zkusil jsem zmáčknout klávesu na vestavěné klávesnici a opět se spustilo psaní (zmáčknu f - pc napíše "qwepriuo") a automatický dvojklik. Po restartu a používání externí klávesnice je teď opět vše ok, nicméně virů jsem se pravděpodobně nezbavil..
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Nevím proč, ale ve správci zařízení nelze klávesnici zakázat, vybraná ikona není aktivní (účet mám jako správce)
Edit: Když odpojím externí klávesnici, na vestavěné skutečně žádné klávesy nefungují. Pokud jsou zapojeny souběžně, zmáčknutí vestavěné iniciuje zmíněné problémy. Tomu už vůbec nerozumím (nicméně to už je nejspíš problém ve spojení s HW)
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak konečně jsem vyzkoušel jinou externí klávesnici, ale žádný rozdíl. Počítač teď opět mění klávesnici i myš zhruba ve stejných intervalech, jako předtím (každých 5-10 min nutnost restartu, ne vždy po restartu je vše ok). Problémy s odpojování WiFi už zmizely, ale tohle bohužel přetrvává dál..
Problém bude hardwarový (možná to ovlivňuje ta vadná interní kláveska). Neznám vir, ani jiný sw, který by dokázal ovlivnit klávesnici takovým způsobem. Nejlepší by bylo interní klávesnici fyzicky odpojit. Nelze ovšem vyloučit, že prolití zasáhlo i zákl desku.Tyto problémy bývají úproné a vleklé.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.