Nedávno jsem si všiml neznameho zařízení v síti
Na notebooku syna se ve spravci sítí vedle označení meho routeru zobrazuje další zařízení v síti z názvem RalinkAPS
Toto zař. se zobrazuje nahodně nekdy tam je a někdy zas neni.
Nevím co to je (asi další router).Mohl by mi to někdo prosím vysvětlit.
Na googlu jsem hledal ale nejsem stoho moc chytrý spíše na opak
Předem děkuji.
P.S: jedna semi oto jestli se mám znepokojovat.
Zdravím!
Co přesně to je, vám nepovím, ale pokud se ukazuje v síť. zařízeních, bude to nejspíše nějaký síť. prvek (router, AP, apod.). Máte-li PC zabzpečen, nemusíte se obávat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.