Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o radu který MP4 přehrávač je dobrý a levný

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Antusek
Návštěvník
Návštěvník

Prosím o radu který MP4 přehrávač je dobrý a levný

#1 Příspěvek od Antusek »

Dobrý večer,
chtěl bych si pořídit MP4 přehrávač, trošku jsem googlil ale nějak nevím, který je dobrý. Poradí někdo nějaký tip na MP4 přehrávač aby uměl přehrát jak MP3 tak i video WMW, MPEG a nebyl drahý a vešel se do kapsy.
Typy si pak vygooglim a porovnám.

Můj MP3 přehrávač Samsung má nejlepší léta za sebou. Funkční je, ale špatně se zasazuje do USB a tím pádem jsou obtíže z nahráním dat do něj neb vypadává spojení s PC při nahrávání..

Moc děkuji.
:)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu který MP4 přehrávač je dobrý a levný

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Toto je tak trochu offtopic, nemyslíte? Toto fórum neprovádí průzkum trhu. Já osbně nic takového nepoužívám, takže vám neporadím. Pokud někdo takový přehrávač má, možná se s vámi podělí o zkušenosti. Zeptal bych se ale, být vámi, na nějakém fóru, které se danou problematiku zybývá.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Antusek
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Antusek »

Jen jsem chtěl vědět, jest-li někdo zde na fóru nějaký nepoužívá a neporadil by, který by byl dobrý. Díky a přeji hezký zbytek dne.
:)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač. Pro všechny případy to tu nechám otevřené, kdyby se někdo ozval. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Karol_R
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Karol_R »

Zdravím. Slovné spojenie lacný a dobrý v tomto segmente moc nefunguje. Totižto väčšina lacných prehrávačov má akýsi univerzálny firmware a aj hardware a nie je to nič moc...ani čo sa týka zvukového výstupu, ovládania, stability, výdrže na batériu a pod.
V prvom rade si musíte určiť koľko, teda akú sumu chcete za prehrávač dať. Podľa toho potom môžeme čosi pozrieť. Ja mám vo všeobecnosti dobré skúsenosti s prehrávačmi iRiver, Cowon alebo Creative.
Kaspersky Internet Security

Antusek
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Antusek »

Díky za typy. Podívám se na to. Počítám, že to bude stát do cca 2000 Kč. Nemusím mít ty nejdražší v řádu několik tisíc, ale aby to přehrávalo MP3, WMW, MPEG apod. :)

Hezký večer přeje
Ivo Antušek

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Za všechny: Nemáte zač! :)

Varování:

Zamčeno