Dobrý večer,
chtěl bych si pořídit MP4 přehrávač, trošku jsem googlil ale nějak nevím, který je dobrý. Poradí někdo nějaký tip na MP4 přehrávač aby uměl přehrát jak MP3 tak i video WMW, MPEG a nebyl drahý a vešel se do kapsy.
Typy si pak vygooglim a porovnám.
Můj MP3 přehrávač Samsung má nejlepší léta za sebou. Funkční je, ale špatně se zasazuje do USB a tím pádem jsou obtíže z nahráním dat do něj neb vypadává spojení s PC při nahrávání..
Zdravím!
Toto je tak trochu offtopic, nemyslíte? Toto fórum neprovádí průzkum trhu. Já osbně nic takového nepoužívám, takže vám neporadím. Pokud někdo takový přehrávač má, možná se s vámi podělí o zkušenosti. Zeptal bych se ale, být vámi, na nějakém fóru, které se danou problematiku zybývá.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zdravím. Slovné spojenie lacný a dobrý v tomto segmente moc nefunguje. Totižto väčšina lacných prehrávačov má akýsi univerzálny firmware a aj hardware a nie je to nič moc...ani čo sa týka zvukového výstupu, ovládania, stability, výdrže na batériu a pod.
V prvom rade si musíte určiť koľko, teda akú sumu chcete za prehrávač dať. Podľa toho potom môžeme čosi pozrieť. Ja mám vo všeobecnosti dobré skúsenosti s prehrávačmi iRiver, Cowon alebo Creative.
Díky za typy. Podívám se na to. Počítám, že to bude stát do cca 2000 Kč. Nemusím mít ty nejdražší v řádu několik tisíc, ale aby to přehrávalo MP3, WMW, MPEG apod.