Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zdravíčko, měl bych na vás prosbu. Téma jsem tu už našel, bohužel s nefunkčními linky, takže jsem nic neudělal. http://pastebin.com/6RqFjxXK < RSIT
Externí HDD -> místo složek zástupci. Hledal jsem USB Fix, ale nikde nenašel. Stáhl jsem EmsiSoft Emergency Kit a nechal projet antimalwarem. Byl by tedy odkaz na ten UsbFix ? Nebo něco jiného co by pomohlo?
Díky moc
Licencni podminky ComboFixu hovori jasne "Nikdy by nemel byt pouzit v prostredi bez dozoru zkusene osoby"
Nebezpeci CFka
Je urcen primarne pro radce - jeho svevolnym pouzitim ztracite narok na podporu
Maze stopy po haveti, takze v logu z RSIT neni nic videt
Jeho log je treba dolustit, jelikoz neumi smazat vse - to ovsem tezko zvladnete pokud k tomu nejste vyskolen
CF muze mit bug = sunda Vam system, pokud nevite kam co uklada, jak co obnovit, mate system v kytkam a ceka Vas reinstal
CF taky bohuzel prozatim nekontroluje nektere dulezite knihovny (napr. hal.dll) - ty treba mazou nektere typy haveti (napr. angela) - smaze Vam po restartu hal.dll = nenajede Vam system a jste o radek vyse = reinstal
Jen se zeptam, pouzivate legalni system?? Nejvyssi verze Ultimate neni zrovna bezna domaci verze
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Zdravíčko, omlouvám se za ne aktivitu a tím pádem offtopic. Windows mám legální. Kupované přes Microsoftácký program pro studenty přes ISIC. Pokud si dobře pamatuji, Ultimate mě vyšli na nějakých 1600 přibližně Nic jiného tu asi vyřešit nepotřebuji. Takže i tak díky za pomoc.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.