Už som tu zasa Ale s novým problémom... Je to úplne bežná rutina, ale vadí mi celkom dosť. Niekedy klávesnica začne písať sama od seba toto "-------------------- 5600 CssRadioaktivi". Nerozumiem čo to znamená, neviete prosím Vás čo s tým ?
PS: Keď to začne, nemôžem nič robiť, ako písať, samo to robí ja tomu fakt nechápem... Ono to už je dávnejšie ale po čase to prestalo. No lenže zasa to začalo
Zdravím,
nechte si v sekci řešení problémů, logy, zkontrolovat log z FRSTu
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.