Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dotaz ohledně GK

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
TescoTaska
2. Stupeň Varování

Dotaz ohledně GK

#1 Příspěvek od TescoTaska »

Zdravím,
mám GK = ATI Mobility Radeon HD 3400 Series
Mám takový problém, že CPU-Z mi ukazuje, že to je GK 256 MB, ale stránka http://www.systemrequirementslab.com/ která podle ověření hw v pc zjištuje, zda určitou hru rozjedete.
ZDE JE PRO FIFU 14 ANALÝZA:
Obrázek
Dobrá, nesedí mi tu hned 2 věci a to
Za 1. Hru rozjedu na střední grafiku s nejvyšším rozlišením na stabilních 30-40 FPS a na nejvyšší grafiku tak 20 FPS stabilně, tudíž hru na minimum i střední tahám hladce, ale podle stránky bych neměl vůbec.
Za 2. Zařáží mě, že minimální je 256 MB a píše to, že mám 512 MB VIDEO DEDICATED RAM, fajn, tak teď co to znamená, mám 256, ale zde to píše 512, tak nevím a proč když mám jen 256, tak proč to píše něco jiného? Proč rozjedu hru, kterou bych vůbec neměl?
Prosím o rady :/
Je lepší mít ATI Mobility Radeon HD3400 nebo ATI Radeon 3200?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz ohledně GK

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Toto je otázka spíše pro některé herní fórum. Na hry a vhodné hardware nejsme specializováni. Podle mého názoru není NB určen k hraní her a když už, tak s jistým omezením. 256/512 je velikost garfické paměti. Proč to hra chybně detekuje, je opět otázka pro herní fórum. Ta velikost paměti bývá doporučená, takže hru rozjedete, ale s nějakým omezením.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

TescoTaska
2. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od TescoTaska »

Dobře i přesto díky za odpověď! :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno