Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Port USB001
Moderátor: Moderátoři
Port USB001
Potřebuju přidat usb tiskárnu na čerstvě nasinstalovanej PC s Win7 Pro. Ale chybí mi tam ten USB001 (virtual printer port for USB). Jak ho tam mám teda dostat? Prohlídl sem si nějaký vlákna různě na netu, který řeší tento problém, ale nenašel sem nic vyhovujícího.
Re: Port USB001
Mám tiskárnu TOSHIBA TRST-A1X USB WIN-Printer. Ovladače k ní mám ze stránky http://www.toshibatec-ris.com/download_ ... l/TRSTA10/
Když ji připojím přes USB, tak mi v Zařízení a tiskárny ukazuje položku této tiskárny ve skupině Neurčený -se žlutým vykřičníkem. Ve správci zařízení jako další zařízení se správným názvem, ale se zlutým vykřičníkem.
V tom správci zařízení jsem aktualizoval ovladač. Pomocí WUpdate nic nenajde, když dám hledat z disku, tak to taky nenajde, musím až přes volbu Vybrat ovladač ze seznamu a tam najít ovladač opět ručně přes cestu ke staženému ovladači (Z disku...).
Pak mi to ale hodí chybu, že ovladač není digitáln podepsán (viz. obrázek).
Zkoušel jsem i příkaz bcdedit /set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS, ale nic. Tak sem to vrátil zase zpátky (... ENABLE_INTEG...)
Při ručním přidání tiskárny, se mi nezobrazuje možnost zvolit si v rozblovacím seznamu port USB001. Ten si prý vytvoří tiskárna při instalaci, ale k té zatím nedošlo...
Už si fakt nevím rady...
Když ji připojím přes USB, tak mi v Zařízení a tiskárny ukazuje položku této tiskárny ve skupině Neurčený -se žlutým vykřičníkem. Ve správci zařízení jako další zařízení se správným názvem, ale se zlutým vykřičníkem.
V tom správci zařízení jsem aktualizoval ovladač. Pomocí WUpdate nic nenajde, když dám hledat z disku, tak to taky nenajde, musím až přes volbu Vybrat ovladač ze seznamu a tam najít ovladač opět ručně přes cestu ke staženému ovladači (Z disku...).
Pak mi to ale hodí chybu, že ovladač není digitáln podepsán (viz. obrázek).
Zkoušel jsem i příkaz bcdedit /set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS, ale nic. Tak sem to vrátil zase zpátky (... ENABLE_INTEG...)
Při ručním přidání tiskárny, se mi nezobrazuje možnost zvolit si v rozblovacím seznamu port USB001. Ten si prý vytvoří tiskárna při instalaci, ale k té zatím nedošlo...
Už si fakt nevím rady...
- Přílohy
-
- chyba.jpg (73.06 KiB) Zobrazeno 1870 x
Zdravím,
problém vyřešen?
problém vyřešen?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Zdravím, problém vyřešen. Zkoušeli jsme snad všechno, ale nic z toho nebylo. Nakonec to nejspíš bylo tím, že, když se k PC přpojovala všechny externí zařízení (do USB to byla čtečka čárových kódů, zmíněná tiskárna, dotykový panel, bluetooth), tak to tu tiskárnu už nevzalo. Ale bylo divné, že tu tiskárnu to nevzalo ani na jiném PC s jiným OS.
Stačilo nainstalovat tiskárnu jako první, po obnovení systému, a bylo po problému... Do jiného PC jsem to ale nezkoušeli, sem rád, že to už funguje a nechci s tím teď nějakou dobu vůbec hýbat.
Stačilo nainstalovat tiskárnu jako první, po obnovení systému, a bylo po problému... Do jiného PC jsem to ale nezkoušeli, sem rád, že to už funguje a nechci s tím teď nějakou dobu vůbec hýbat.
Tak to je fajn, tady zamykám

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!