Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

dlouhodobé BSOD

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: dlouhodobé BSOD

#16 Příspěvek od Rudy »

Tak teď už zbývá buď reinstal systému, nebo je to problém zákl desky NB.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Karol_R
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od Karol_R »

Môžete skúsiť aj odinštalovať problematické záplaty samotných Windows. Posledná taká známšia čo sa prejavovala BSOD bola záplata KB2982791(mala riešiť nejaké opravy v samotnom jadre windows). Skontrolujte si v aktualizáciach či ju nemáte nainštalovanú.
Kaspersky Internet Security

VT23
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od VT23 »

Môžete skúsiť aj odinštalovať problematické záplaty samotných Windows. Posledná taká známšia čo sa prejavovala BSOD bola záplata KB2982791(mala riešiť nejaké opravy v samotnom jadre windows). Skontrolujte si v aktualizáciach či ju nemáte nainštalovanú.
Tuto záplatu jsem sice našel, ale je nainstalovaná až 14.8. a BSOD se oblevily už koncem června (júna).
Pro informaci jsem chtěl napsat, že BSOD se již neobjevily 3 dny. Nevím přesně proč, ale pravděposobně je to tím, že Windows se z nějakého důvodu přestaly uspávat (režim spánku) po nastaveném čase nečinnosti. Přitom nevím, co ten režim spánku ruší. Dříve se vždy uspaly, ráno jsem je probudil a během dopoledních hodin třeba 2-5x spadly, to se však dělo i po zapnutí ze stavu vypnuto.
Testovali jsme ještě disk pomocí HD Tune a žádnou chybu neobjevil.

Odpovědět