Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zašifrovane soubory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zašifrovane soubory
Zdravím,mám takový problém..Nějakou blbou náhodou se mi dost do pc virus který mi soubory(asi zašifroval) nebo mají spíše koncovku .zasifrovane..Nevíte někdo jak to spravit nebo dá se s tím něco udělat?
Re: Zašifrovane soubory
Zdravim
Desifrovaci algortimus na tuto havet neni, ale je moznost soubory zkusit obnovit pres stinove kopie a dalsi moznosti - toto vsak nelze delat pres forum a je treba aby se na PC napojil odbornik a ten po diagnostice a stavu PC zhodnotil jestli soubory pujdou obnovit a pripadne toto provedl
K reseni Vam mohu nabidnout nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz