Dobry vecer,
stahla jsem si Avg pc tuneup. Projela jsem skenovani apod. Pozdeji to chtelo projet a zkontrolovat disk C.
Disk se kontroloval, jenze jsem zapomnela netbook propojit do nabijecky a on se vypnul. Po zapnuti a prohlaseni, mi vyjela kolonka, ze nejake soubory a disk krachnul. Tak jsem dala kontrolu znovu, jenze ta kontrola se opakuje porad dokola.. Pise mi, ze operace byla uspesne dokoncena. Kod chyby =0x0.
Nejde mi se ani prihlasit. Prosim o pomoc. Moc to z netbookem co se tyce softwru a hardwaru neumim. Dekuji za kazdou radu.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Oprava spousteni systemu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava spousteni systemu
Zdravím!
Zkuste poslední známou funkční konfiguraci, případně zkuste nastartovat do nouz. režimu a provést obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Zkuste poslední známou funkční konfiguraci, případně zkuste nastartovat do nouz. režimu a provést obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Problem ale je ten, ze mi ani nenabehne logo Windows,tim padem nemuzu nic z toho provest.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí naběhnout, postačí, když během úvodních postů budete tisknou klávesu >F8<. Pokud menu nenaběhne, bude to nějaká disková chyba.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: