Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD ntfs.sys
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD ntfs.sys
Neptal jsem se, zda je aktivovaný, ale zda je legální. O tom mám značné pochybnosti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Chybu 000000F4 sposobuju SATA drivery na harddisky. S nativnymi SATA ovladacmi to sposobuje BSOD. Problem je ale ten, ze akonahle nainstalujem Nvidia nforce ovladace, tak nevidim disky, ktore maju GPT Partition tabulku... Takze, aj ked to nesposobuje BSOD, je to pre mna nepouzitelne
Skusal som aj pridavnu kartu do Pci-e pre SATA III rozhranie, bohuzial nefunguje kvoli tomu, ze dosku, ktoru mam nepodporuje AHCI, tato pridavna karta AXAGO PCES-SA moze fungovat iba na AHCI alebo RAID, nie na klasickom non-ahci sata rozhrani. Takze su tu velmi pre mna nepekne riesenia problemu: Bud zalohujem 3TB a 4TB disk a rozdelim ich kazdy na 2ks s partition tabulkou MBR alebo ich naformatujem na RAID, ale tam je ten problem, ze nemam dalsie 2 rovnake disky ... Takze pomerne zlozite a zdlhave riesenie problemu sa naskytuje ...

A este k tym bodom, ktore som si myslel, ze mozu byt problem, tak vsetky som vyvratil
Bod 1: Nepustat Mozillu Firefox - spravilo to aj, ked som pouzival Google Chrome, takze ...
Bod 2: Na iny HDD ani neslo Windows 7 nainstalovat, po chvilke vypisalo problem so subormi, takze chcelo to Nvidia drivery uz hned na zaciatku instalacie
Bod 3: Na jednojadrovom CPU to tiez vyhodilo chybu F4, takze to je jasne.
Este som testoval pamate Memtestom 17 hodin a mal som 9x pass a 0 Errors ...
P.S.: A inak co sa tyka tej legalnosti Windows, tak absolutne vobec nechapem ako to suvisi s tymto mojim konkretnym problemom... Riesit, ci je Windows legalny alebo nie, to vam zakazali radit uzivatelom, ktori maju nelegalny Windows? Lebo inak si to neviem vysvetlit ...
Bod 1: Nepustat Mozillu Firefox - spravilo to aj, ked som pouzival Google Chrome, takze ...
Bod 2: Na iny HDD ani neslo Windows 7 nainstalovat, po chvilke vypisalo problem so subormi, takze chcelo to Nvidia drivery uz hned na zaciatku instalacie
Bod 3: Na jednojadrovom CPU to tiez vyhodilo chybu F4, takze to je jasne.
Este som testoval pamate Memtestom 17 hodin a mal som 9x pass a 0 Errors ...
P.S.: A inak co sa tyka tej legalnosti Windows, tak absolutne vobec nechapem ako to suvisi s tymto mojim konkretnym problemom... Riesit, ci je Windows legalny alebo nie, to vam zakazali radit uzivatelom, ktori maju nelegalny Windows? Lebo inak si to neviem vysvetlit ...
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Toto fórum má svá pravidla, která mj. říkají:skafo píše:P.S.: A inak co sa tyka tej legalnosti Windows, tak absolutne vobec nechapem ako to suvisi s tymto mojim konkretnym problemom... Riesit, ci je Windows legalny alebo nie, to vam zakazali radit uzivatelom, ktori maju nelegalny Windows? Lebo inak si to neviem vysvetlit ...
Takový oper. systém je upravný crackem, či legalizátorem a tudíž se může chovat jinak, než orig oper. systém. Druhá věc je to, že se jedná o trestný čin, kterému nikdo z nás nehodlá napomáhat. Nikdo mi to nezakázal, naopak jsem se na tvorbě pravidel podílel a za svým rozhodnutím si stojím. Toto je naše fórum a platí zde naše pravidla. Pokud se vám nezdají, či přímo nelíbí, vlevo nehoře je tlačítko "odhlásit". Když k nám přijdete s legálním OS, budeme problém řešit. To je tak ode mne vše, co k tomu mohu říci.Pomáhat NELZE:
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Za to, ze je tam u niektorych systemovych suboroch Unknown owner a file missing uz musi byt ten system nelegalny a ze niekto ma Windows7 Ultimate, tak to je verzia, ktoru si nikto nekupuje, vsak?... Toto bola ta dedukcia? Skoda no, myslel som, ze mi snad nieco poradite, ked tu riesite tolko BSOD a urcite mate ovela viac skusenosti ako ja, ale bohuzial to nepojde, mozno niekedy nabuduce a prajem vam ovela lepsich uzivatelov Windows, ako som ja 

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Máte poněkud zjednodušené představy. Nejen podle tohoto dokážeme odhadnout, který OS je pravý a který ne.
Navštivte:
Navštivte:

Ak by to nahodou niekedy niekomu pomohlo tak problem toho, ze ssd disk len tak zmizol a sposobil BSOD F0000004 alebo ho nedetekoval na zaciatku bios bol v zastaralom chipsete Nvidia Nforce4, respektive v neaktualnom BIOSE. BIOS bol z roku 2006 a v tom roku este o SSD ani nechyrovali. SSD totiz potrebuju "o chlp" dlhsiu latency na detekciu. BSOD pre ntfs.sys bol uz len nasledok tejto chyby, kedze sa niekedy pri modrej obrazovke aj poskodili subory swapu. Kedze ale uz ziadna aktualizacia BIOSU nikdy nevyjde, tak som problem vyriesil kupou inej dosky, procaku, pamati a vsetko ide bez problemov, aj pridavne karty a SSD disk na pridavnych kartach slape, citanie 370 MB/s
, predtym islo maximalne 110MB/s a detekovalo ho iba ako SATA 1... Inak sa dal PC docasne pouzivat bez BSOD, ked bol vymeneny SSD disk za IDE SATA II disk, ale to bolo pre mna pomale. Co sa tyka toho, preco nevytvorilo minidump, tak to bolo sposobene tym, ze kvoli prevencii, aby sa neposkodil hardware disku dal WIN modru obrazovku, kedze to bol ale systemovy disk, tak to ani nemalo kam zapisat, lebo driver pre disk bol havarovany. To je asi tak vsetko ... Najhorsie bolo, ze vsetky testy nevykazovali nikdy ziadne chyby, to sa potom tazko riesi ... Kazdopadne to bol hardwarovy problem.

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díky za informaci. 

Navštivte:
Navštivte: