Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Přístup odepřen (appdata)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Přístup odepřen (appdata)
Které účty mají oprávnění přistupovat ke složce C:\Users\admin\AppData\Roaming?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Na počítači je jediný účet. Já tam vstoupit můžu, ale tu applikaci to nechce pustit. (i když dam spustit jako správce)
Mili, tak ve složce zdá se jsou všechna práva ok. Ale když chci ve složce roaming vytvořit novou složku, je tam napsáno že není povolen přístup a žádná složka nejde vytvořit. Akorát u administrators pc není povolen zvláštní přístup, ale je povoleno plné řízení u všeho. Tak nevím kde je zakopaný pes?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vyřešeno, vše fonguje jak má.
A proto vám všem moc děkuju. (+ promiňte za spam)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju.

A proto vám všem moc děkuju. (+ promiňte za spam)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju, děkuju.
vyřešeno s kolegou MiliNessem, problém byl v nastavení uživatelských práv a nedalo se to řešit jen po netu.

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!