Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s LAN

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Jisi
Návštěvník
Návštěvník

Problém s LAN

#1 Příspěvek od Jisi »

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na jeden problém. Když zapnu PC, tak mi na modemu Huawei EchoLife HG520i zhasne kontrolka "LAN" tím pádem mi nejde internet. Když PC vypnu, kontrolka se hned zase rozsvítí. Zkoušela jsem vytáhnout kabely, ale nic nepomohlo. Nevíte, kde by mohl být problém? Předem děkuji za odpověď ;)

Poradili jste mi, abych vyzkoušela pustit PC v nouzovém režimu...Tak po spuštění nouzového režimu mi svítí všechny kontrolky...
Dívala jsem se do ovládacích panelů na nastavení adaptéru a tam mi píšou, že "Síťový kabel byl odpojen" Ale kabel mám zapojený a když tento kabel dám do notebooku, tak je vše OK. Předem děkuju za všechny rady ;)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LAN

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Můžete ještě zkusit restart modemu, dále použít jiný LAN výstup (přepojit kabel) a konečně přeinstalovat ovladač síť. karty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Jisi
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Jisi »

Tak pomohlo použít jiný výstup LAN, což mě překvapilo, páč to jsem předtím taky zkoušela ;) Každopádně moc děkuji za pomoc ;)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno