Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně ukládání složek do dokumentů. Téměr všechny složky si ukládám na plochu a zajímalo by mě jestli jde nastavit i nějaká "záloha" že to co mám ulozeno na ploše by se ukladalo i do dokumentu.
Viz screen : mám zatrženo výchozí umístění pro ukladání dokumenty, ale když je rozkliknu tak jsou tam uloženy staré složky ?!
Tomu dost dobře nerozumím, když je tam jasně napsáno že jde o VÝCHOZÍ UMÍSTĚNÍ PRO UKLADÁNÍ

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win 7 prof - (knihovny : dokumenty )
Moderátor: Moderátoři
Win 7 prof - (knihovny : dokumenty )
- Přílohy
-
- 1.jpg (38.09 KiB) Zobrazeno 1066 x
Re: Win 7 prof - (knihovny : dokumenty )
Zdravím,
Systém Windows sám o sobě nic jako "zálohování do jiné složky" neumí, ale existuje an to velké množství zálohovacích utilit (sám teď žádnou doporučit nemůžu, ale zkuste hledat).
Knihovny jsou něco jako sdružení složek obsahujících určitý typ dat (Dokuemnty, Hudba, Obrázky). Jaké složky budou pod každou kateogrií sdruženy nastavujete vy, defaultně je tam jen výchozí složka (C:\Users\Uživatel) a složka Public (C:\Users\Public). Pokud tedyx otevřete knihovnu "Dokumenty", zobrazí se vám obsah všech složek "Dokumenty" ve zvolených umístěních.
Nastavení "Výchozí složka pro ukládání" vám pouze při dotazu kam chcete soubor uložit navrhne vámi zvolenou složku, kam ale soubor nakonec uložíte je pouze na vás.
Doufám, že vám má odpověď pomohla
Systém Windows sám o sobě nic jako "zálohování do jiné složky" neumí, ale existuje an to velké množství zálohovacích utilit (sám teď žádnou doporučit nemůžu, ale zkuste hledat).
Knihovny jsou něco jako sdružení složek obsahujících určitý typ dat (Dokuemnty, Hudba, Obrázky). Jaké složky budou pod každou kateogrií sdruženy nastavujete vy, defaultně je tam jen výchozí složka (C:\Users\Uživatel) a složka Public (C:\Users\Public). Pokud tedyx otevřete knihovnu "Dokumenty", zobrazí se vám obsah všech složek "Dokumenty" ve zvolených umístěních.
Nastavení "Výchozí složka pro ukládání" vám pouze při dotazu kam chcete soubor uložit navrhne vámi zvolenou složku, kam ale soubor nakonec uložíte je pouze na vás.
Doufám, že vám má odpověď pomohla

Upozorňuji že toto je jen můj osobní názor a nijak nezaručuji jeho správnost. Věřte mi na vlastní nebezpečí.